torsdag 8. februar 2007

I MORGEN KOMMER CORVETTE!:)


En trygg lita abyssinerfrøken dette også. (N) Nordlæningen's Ariel Corvette slapper av. Bildet tatt av oppdretter Hilde Hagavei.


(N) Nordlæningen's Ariel Corvette (9 uker). Bildet tatt av oppdretter Hilde Hagavei.


Aros utforsker øverste kruven i Elfakurvene for se om det er en bra plass å ligge, og det var det så absolutt. Han var fornærmet når vi tok ham ned derfra....:)


I morgen kommer (N)Nordlæningen's Ariel Corvette til oss. Det blir kjempespennende! Hun kommer på Værnes i morgen kl.16.00, og Halvard skal hente henne der. Har hørt at hun er ei tøff lita abyssinerfrøken som vil være der det skjer. Er jo selvsagt spent på hvordan Aros, Topsy og Svartfot vil reagere på henne, og det vil jo gå seg til etter hvert. Svartfot er nok den som ikke roper "Hurra" for nok en abyssiner, og han vil nok trekke seg tilbake på soverommet vårt. Ja, da skal han få det en stund, men det er veldig viktig at han også får muligheten til å bli kjent med Corvette. I begynnelsen vil vi nok skjerme ham litt, og la han få være i fred på soverommet. Han har jo opplevd så mye nå nettopp med tanke på flyttingen. Likevel vil Svartfot bli vant til Corvette på samme måte som han ble vant til Aros og Topsy. Det er jo alltid spennende med nytt tilskudd i kattefamilien, for man lurer jo på hvilken personlighet denne lille kattungen har. Heldigvis er jo Corvette vant til andre katter fra før, så hun lar seg nok ikke pille på nesen av to fresende hannkatter. Så blir det kjempespennende hvordan Topys reagerer når hun kommer hjem fra Oslo på torsdag. Topsy vil jo være dronningen, fordi hun har fått ett kull allerede. Klart hun vil nok frese litt til nykommeren i katteflokken hun også. Jeg gleder meg kjempemasse til Corvette kommer.

Nå får jeg jo fredags kveld, lørdag og søndag å bli kjent med Corvette før jeg reiser til Oslo. Gleder meg sånn til å reiser til Oslo, men samtidig er jeg så spent på om de finner noe galt! Håper jo ikke det da! Kryss fingrene folkens for at CT-bildene er fine! Da kan jeg ta henne med hjem på torsdag. Det blir til at jeg tar toget hjem, fordi jeg vil ikke stresse Topsy med fly. Det skal bli herlig å få Topsy hjem igjen, for det er tomt uten henne her ja. Er jo så vant med at hun kommer til kjøkkenet når vi lager mat, og strekker seg på to langs kjøkkeninnredningen i håp om en liten matbit. Snakket med oppdretteren til Topsy i går, og Topsy har gått opp fra 2,3 kg til 2,4 kg!:) Åhhh jeg er så glad, så glad!:)Det kan ha vært at Topsy hadde mageproblemer sist torsdag som medførte at hun lå og siklet. Hun har jo gått på antibiotika nokså lenge da, og den slår jo seg på magen. Hun får også hømopatimedisin, og det kommer jeg til å fortsette med fremover.

Aros og Svartfot har virkelig rottet seg sammen for tiden. De to er blitt et radarpar, og har mye selskap i hverandre. Husker da Topsy reiste til Sverige for å pares med Yngve. Da ble han rett og slett litt deppa, fordi han sanvet Topsy. Nå har de to hverandre om dagene, og det er godt å se. Av og til må Svartfot få være litt for seg selv, for "litjguten" er jo litt vel aktiv til tider, og da kan det være godt at Svartfot får slappe av i sengen alene. Nå kan det gjerne være Svartfot som begynner med å erte Aros. Han er litt lur den huspusen vår:)

På mandag som kommer har Svartfot vært inne i to uker. Han bruker kattedoen sin for å gjøre fra seg, og det er utrolig positivt!:) Enten tør han ikke gå ut, fordi han vet at han er på et nytt område, eller så synes han det er best å være innendørs slik som Aros, for da er han trygg. Uansett det er kjempepositivt at Svartfot holder seg inne. Jo lengre jo bedre! I tillegg vil han ha mye mere kos nå fra oss enn tidligere. Da strekker han haken, og vi ser bare hvordan han nyter å få kløe:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar