søndag 18. februar 2007

KATTETRIOEN HER HJEMME OG TOPSY I OSLO!

Corvette slapper av i sofaen.


Nå må jeg virkelig vaske Aros godt i halsen. Det er viktig at han skal være ren og pen:) Corvette i grundig vask av Aros.


Helan alias Aros, og Hallan alias Corvette.


Corvette oppe på gardinstanga på kjøkkenet!


Finn en feil? Riktig svar: Svartfot på kjøkkenskapet bak bollen.


Svartfot "konge" på kjøleskapet:)

Huspusen Svartfot:)Aros og Corvette har virkelig funnet hverandre i løpet av uken jeg har vært borte:) De leker med hverandre, herjer som gærninger, lekesloss, og vasker hverandre. Dette var virkelig toppers for Aros:) Litt av et syn når de leker sammen skal jeg si. Først ligger Aros på lur for å fange Corvette, så ligger Corvette og venter på at Aros skal komme forbi slik at hun kan hoppe på ham. De to er virkelig et radarpar. Innimellom må de hvile seg for å lade opp til en ny runde med lek. De er så søte når de ligger der sammen og vasker hverandre. Corvette kan ligge tett intill Aros for å vaske ham, og omvendt. Både Aros og Corvette er utrolig kjælne og kosete. Ingen av dem kan få nok kos! I går måtte jeg bære begge to (hver sin tur), for så å gå og kose med dem:) Skal si de malte lykkelig!:)

I dag tidlig etter jeg stod opp holdt de på å leke sammen, men så hørte fortvilte mjau fra kjøkkenet. Jeg skjønte ikke hvor det kom fra med det samme, men oppdaget at Corvette hadde prestert å komme seg opp på gardinstangen. Det lillemor ikke hadde tenkt på var hvordan hun skulle komme seg ned igjen. Halvard måtte klatre opp for å løfte henne ned.

Litt senere på dagen skulle Halvard støvsuge. Nå har vi sentralstøvsuger, og Aros og Svartfot er slett ikke så begeistret over dette utdyret som bråker. Corvette derimot lå og holdt rund slangen, bet den, og koste seg med den. Ligner på en hvis frøken som er i Oslo for tiden....:) Herved er det bekreftet at ikke alle katter er redde for støvsugeren.

Etter Halvard var ferdig med å støvsuge kom han til meg for å be meg lete etter Svartfot. Jeg lette på de logiske plassene som jeg kunne komme på, men der var han ikke! Gjett hvor han lå? Øverst oppe på kjøkkenskapet gjemt bak en bakebolle! Skulle tro at han var en abyssiner. Hadde han bedt meg lete etter Topsy, hadde jeg nok sett der oppe, men Svartfot var den siste jeg tenkte kunne ligge på en slik plass!:)

Svartfot er utrolig tolerant for tiden. Hva som forårsaker det vet jeg ikke. Enten er det fordi han begynner å bli vant til at abyssinerflokken øker med et nytt medlem nå og da, eller så er det fordi vi nylig har flyttet. Klart han freser til Corvette, men han vil være på stuen sammen med Corvette og Aros om natten. I dag når Corvette gikk forbi Svartfot mens han lå i sengen hans, gjorde han ingen tegn til å frese mot henne. Han lå bare der og så på henne. Svartfot vil mer enn gjerne ha masse kos fra oss, og til og med husverten vår fikk lov til å klappe ham en dag han var nede. Svartfot lever livets late dager kan man si:) Han sover, spiser, sitter i vinduet og titter ut, ligger og beskuer den gærne abyssinerduoen som herjer, hopper og løper omkring, og mulig han synes det er selskap i disse to aktive krabatene. Kanskje han er glad til at det kom en som kunne ivareta Aros sine lekebehov?

I går kjøpte vi nytt kattedo med tak over, og luke inn til kassen. Aros har jo den arkeologiske utgravingen når han er ferdig i kattedoen, slik at halve sanden ligger utenfor gulvet, og slett ikke i kattedoen. Ikke alle er helt enig i denne innvesteringen.... Vi har satt den gamle kattedoen på soverommet slik at Svartfot får den største, så den med luke og tak over på vaskerommet. Aros er noe fornærmet på oss, fordi han vil så gjerne bruke den gamle kattedoen. Han venner seg nok til den nye etter hvert.

I dag ble Topsy utskrevet fra veterinærhøyskolen. Oppdretteren til Topsy hentet henne. Topsy var så lykkelig og glad da hun kom hjem til dem at hun gned seg inntil alt og alle i ren lykkerus:) Venninnen min fortalte at Topsy var i kjempefin form!:) Hun var så overlykkelig etter å få kos at hun kunne ikke få nok. De ringte meg fra veterniærhøyskolen i dag, og fortalte at Topsy hadde hatt kraftig infeksjon i disse polyppene sine, og at de hadde tatt den drøvelen som vår egen veterinær hadde funnet ut hun hadde. Nå skal Topsy gå på antibiotika en god stund slik at vi ser 100% sikre på at infeksjonen blir tatt knekken på. Hun skal ta stingene hos vår egen veterniær! Åhhhh!!!! Som jeg gleder meg til å få henne hjem til Trondheim igjen!:) Jeg er så lettet over at alt foreløpig har gått bra med Topsy, og at hun er utskrevet fra veterinærhøyskolen. Nå håper jeg hun kommer seg, og blir seg selv igjen. Hvor lenge hun har gått slik er usikkert å si, men en god stund har det nok garantert vært, fordi det er en god stund siden vi begynte å reagere på hvorfor hun ikke klarte å hoppe opp på vasken når hun skulle drikke. Topsy bommet rett og slett. Dette har vi ikke tenkt over før nå. Der vi bodde før hoppet hun opp på vasken, så hoppet opp på tørketrommelen, og fra tørketrommelen hoppet hun opp på lysarmaturet over vasken for å legge seg. Det var litt etter fødselen til Aros og Abyssa hun sluttet med det. Håper hun får igjen balansen sin, og at hun blir bedre når det gjelder å holde hodet på sakke. Nå har hun sikker kompensert lenge med å holde hodet slik, og vi må sikkert beregne litt tid før at hodet kommer tilbake til normal possisjon. Det viktigste er: AT TOPSY BLIR FRISK!!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar