fredag 16. februar 2007

JEG REISER HJEM FRA OSLO I KVELD!

Det blir til at jeg reiser hjem med nattoget i kveld! Hadde jo håpet på å få med Topsy hjem på søndag, men i følge hun som opererte Topsy var det tvilsomt at hun ble utskrevet før tidligst søndag, eller sent i morgen kveld. Da er det uansvarlig av oss å ta Topsy med hjem til Trondheim i bil i 52 mil. Vi har funnet ut at hun heller får ta rekovalisensen sin hos oppdretterne sine. De ønsker gjerne å ha henne hos seg. Halvard reiser ned til Olso på fredag med buss eller tog, for så å hente henne med hjem lørdag.

De sa på veterinærhøyskolen at hvis noe skulle skje med Topsy så tidlig etter operasjonen så måtte vi gjøre reise på vårt eget ansvar!

Dermed blir det til at jeg reiser hjem til Trondheim i kveld. Hadde jo hatt utrolig lyst til å være her neste uke også, men jeg skal jo selv inn til operasjon på mandags morgen. Da er det godt å ha et par dager hjemme å slappe av på, i stedet for å komme hjem sent søndag kveld. Nå kan jeg møte uthvilt på sykehuset på mandag.

Jeg har hatt det kjempefint her i Oslo sammen Topsy, og jeg er evig takknemmelig og kjempeglad fordi jeg valgte å reise ned for å være sammen med Topsy frem til operasjonsdagen i dag. Det tror jeg også Topsy kommer til å huske. Jeg er så glad fordi jeg fikk være sammen Topsy i går kveld, og at hun var så kosete, og malte så lykkelig mot meg. Akkurat som om hun ville trøste meg, eller at hun merket at jeg var litt urolig. Det er akkurat som om hun leste meg i går kveld!

Går alt bare bra, og at det ikke blir noen komplikasjoner har vi Topsymor hjemme neste helg!:)

Har nå fått gjort masse her i Oslo denne uken. Var jo statist i Hotel Cæsar tirsdag og torsdag, var på sirkus på skolen til barna til Gørild og Pål. Det var en flott opplevelse, og barna var utrolig kreative! De hadde sketsjer, de danset, de sang, de gjorde akrobatiske øvelser og korpset spilte!

Skal bli moro å komme hjem til min kjære mann Halvard, Svartfot, Aros og Corvette. Hørte siste nytt hjemmefra at Corvette hadde veltet en flaske øl i gulvet, så halve innholdet i flasken rant utover..... Kanskje hun er bevisst på hvilket ølmerke Halvard drikker? Siden hun er Nordlening mener hun vel at mackøl er det beste merket? Kan være det som var årsaken:)

Hørte at da Halvard kom hjem fant han gardinen på vaskerommet på gulvet, klærne til Halvard på gulvet, og masse sand fra kassen til Svartfot på gulvet. Gjett 10 ganger hvem synderen er? Jo.... Aros...... Den rakkeren hadde veltet hele kattdoen til Svartfot utover gulvet på soverommet.

Kanskje det blir godt at mor kommer hjem fra jenteturen nå. Tror Halvard trenger seg en husfar skikkelig ferie etter denne uken med to gærne abyssinere og en huskatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar