torsdag 22. februar 2007

TURTELDUENE AROS OG CORVETTE!:)

Hygienen er meget viktig mener Corvette, og tar en grundig ørevask på Aros:)


Aros og Corvette slapper av sammen på kattepuffen:)

Utviklingen av vennskapet mellom Aros og Corvette er bare så fantastisk å følge med på:) De to turtelduene er så herlige, og så snille med hverandre. Trodde det skulle bli mere fresing fra Aros sin side når Corvette kom til oss, men nei da. Han er jammen litt av en gentleman ovenfor nykommlingen. Aros hjelper til å oppdra henne, og han tar oppgaven meget seriøst den unge herremannen:) Blir hun for voldsom, så får hun merke det ja... Han har til og med prøvd å bite av henne værhårene! Trodde det var kattemoren som gjorde slikt jeg. Aros har tydelig lagt sin eiendom på Corvette.

De leker sammen, og herjer rundt. Den ene fanger den andre og omvendt. Aros har virkelig stor glede av å ha Corvette som selskap.


Corvette er så utrolig trygg og god, og hun er en selvsikker ung abyssinerfrøken som vet hva hun vil, og hun vet å si fra når Aros har gått for langt! Aros må bare ikke prøve seg å ta fra henne fisken, for da tar Corvette fisken fra Aros. Så enkelt er det!

Om ettermiddagene og på tidlig kveldene ligger de sammen, enten i sofaen på pleddet, eller på kattepuffen og vasker hverandre.

Jeg kom hjem fra sykehuset på tirsdag, ble operert i håndleddet på mandag. I to netter har jeg sovet på sofaen, med puter under armen for å bygge den høyt opp. Da har Corvette vært så heldig å få sove på soverommet sammen Halvard, og Aros og Svartfot på stuen hos meg.

På tirsdag da jeg kom hjem, lå jeg på sofaen og slappet av. Aros, Corvette og Svartfot var på stuen. Corvette og Aros drev og herjet og lekte med hverandre, og da oppdaget Corvette at det gikk an å komme seg inn i bokhyllen for å gjemme seg bak noen album på nederste hylle. Dette oppdaget Svartfot, og gikk bort til bokhyllen for å få Corvette fram. Han satt lenge foran bokhyllen og strakte labben ut mot henne. Da skulle "onkel Svartfot" leke med Corvette. Svartfot og Corvette holdt på å leke med hverandre under gulvmatten, og de holdt på lenge med den leken. Det som imponerte meg, var at Svartfot var så utrolig forsiktig med Corvette når de holdt på!:) Nesten hver gang Corvette går forbi Svartfot, vil Svartfot bort for å snuse på henne i ansiktet. De kan stå lenge snute mot snute:) Det imponerer meg hvordan Svartfot har forandret seg på siden vi lot ham bli kjent med Aros. Det ser jammen ut som om Svartfot har selskap i abyssinerduoen vår, og det er godt for oss å se:)

På søndag kommer Topsy hjem fra Oslo!:) Åhhh!!! Jeg gleder meg til hun kommer. Mulig jeg blir med nedover til Oslo jeg også for å hente henne! Rapporten fra Oslo sier at Topsy er i storform, og spiser som en hest! Det ene stinget hadde gått opp, og de på veterinærhøyskolen stripset det stinget. Er glad for at vi valgte å la henne få hvile seg i Oslo denne uken.

Venninnen min fortalte at Topsy en kveld hadde stått og trippet av iver etter å komme opp i øverkøya for å legge seg sammen den yngste gutten. Han sov på siden, og Topsy hadde lagt med hodet på skulderen hans. Tenk lille Topsy kommer hjem igjen!:) Gleder meg til å la henne bli kjent med Corvette. Tror nok det vil gå bra med tilvenning mellom Corvette og Topsy også!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar