lørdag 16. juni 2007

AROS HAR BESØK AV SIN VORDENDE KJÆRESTE, OG LØPETIDER!

Corvette koser seg på skapet over vasken på badet:)


Hjeeeeelp!!!! Hvordan kommer jeg meg ned herfra??? Corvette i en flott "v-stil" på dusjkabinettet:)



Aros avslappet på sofaen:)




Aros koser seg i vinduet:)




Topsy på kjøkkenbenken.... Kjøkkenbenken er et opprinnelig "fyområde"!




Topsy koser seg i senga vår:)




Svartfot på stuen.




Tita koser seg i senga vår:)



Abyssinerhunnkatten, Tita som skal pares med Aros er på besøk til oss, men ennå ingen tegn til løpetid.... Tita har funnet seg godt til rette her. Hun er dronning ja:) Allerede de første dagene hun var her satte hun hele firkløveret vårt på plass med å frese til dem. Tita fant med en gang sin yndlingsplass; oppe på klesskapet på vaskerommet. Der trives hun kjempebra. Hun hopper ned fra skapet, kommer inn på stuen for å få kos, spiser mat, legger seg litt i sengen vår på soverommet, og er blitt meget husvarm nå etter eieren hennes Anna reiste tilbake til Sverige. Nå får Aros til og med lov til komme opp på skapet på besøk til henne uten at Tita freser til ham. Ikke verst!! Det er i hvert fall fremskritt i forhold til tidligere i uken. Da freste Tita til absolutt alle på fire føtter. Tita tillater også nå at Aros får slikke henne, og Aros passer virkelig på sin "elsker". De er så søte begge to. Det er akkurat som Aros skjønner at Tita er der for ham, og hun skjønner at Aros er der for henne. Aros sitter og synger for henne, og vet ikke hva godt han skal gjøre for henne. Tidligere i uken her fikk ikke Aros lov til å komme opp på skapet. Da var fresing, men nå har han fått lov til å ligge på skapet når hun ikke ligger der.

Nå på søndag fikk Corvette løpetiden, og du verden den jenta kunne virkelig gi lyd fra seg. Topsy kurret som en due, men Corvette hadde mer volum på stemmebåndene når hun lokket til seg Aros. Vi gav henne to p-piller som abortpille slik at paring skal bli mislykkes. Halvard gav henne dem trisdags morgen før han dro på jobb, men hvem finner to p-piller gjemt da hun skulle rydde???? Jo, det var nok matmor. Hvem har spyttet ut p-pillene??? Jo, Corvette.... Vet ikke riktig om jeg syns det er så bra det da, selv om Corvette nok er riktig fornøyd med at hun har lurt oss skikkelig. Hun er 7 måneder nå, og det syns jeg er for tidlig til at hun skal bli drektig!! Nå ser det ut som om løpetiden er stoppet. Aros var kjempefornøyd han når Corvette begynte å løpe, og han hadde fulltidsjobb med å følge opp Corvette til alle døgnets tider når hun ville ha ham. Håper virkelig løpetiden til Corvette medfører at Tita også får løpetiden sin! Det hadde vært det beste, men i følge eieren til Tita så er Tita meget bestemt dame som bestemmer selv når hun har lyst å få løpetid...
Den som sier kastrater ikke skjønner noe av hva som skjer når det gjelder løpetid til hunnkatter, ja, de må tro om igjen.... Siden Corvette begynte å løpe, så har Svartfot oppført seg så utrolig merkelig. Når Corvette stod foran Aros i paringsstilling, og Aros lå i "ventestilling", så kom Svartfot plutselig fram for å leke med Corvette, for etterpå å ta Aros fatt. Det virket som om han skulle hjelpe Corvette, for så å oppdra Aros etterpå. Dette skjedde mange ganger, og det så ikke tilfeldig ut.

På torsdag kveld hørte jeg merkelige lyder. Jeg kjente straks igjen lyden av Corvette sitt kallesignal, men stusset over at Aros var så stille. Når jeg såg på gulvet, såg jeg Svartfot som stod over Corvette i paringsposisjon, og han var virkelig i gang med å tilfredstille Corvette sine lyster.... Han bet henne i nakken, og prøvde virkelig til å få henne til å stå stille. Dette gjentok seg to ganger i løpet av kvelden. Takk og lov er Svartfot kastrert!!! Aros lå helt rolig, og såg på hva som foregikk. Hva som foregår i hodet til Svartfot for tiden vet jeg ikke. Det er vel nummeret før han bestiller time til å klippe seg, og til å farve pelsen sin viltfarget eller brun:) I tillegg er han ofte i lekehumør med både lekemus og lekefrosk! Han kan holde på i flere minutter før han går lei. Her om dagen kom Tita ut på stuen, og hun satte seg i vinduskarmen for å se ut. Dette oppdaget Svartfot. Plutselig jaget Svartfot Tita opp på bokreolen vår som vi har stående på stuen. For et syn! Dette skjedde helt plutselig!

Lille Topsy er så rolig og voksne dame nå. Hun er mest opptatt av å få masse kos av oss tobente, og bryr seg ikke om trekløvert som holder på. I blant kommer enten Aros eller Corvette bort til Topsy for å slikke litt på henne, og være god med henne:) Det er så søtt å se på:) Hadde Topsy fått bestemme døgnet selv, så hadde det sett ut slik: 22 timer kos, en time søvn og en time mat!
Neste helg er det Katteklubben Midt Norge sin utstilling her i Trondheim, og på mandag fikk jeg utstillingskortene! I morgen skal vi bade Aros og Corvette, og på torsdag får jeg hjelp til å bade Svartfot. Har aldri badet ham, men ei jente som sitter i redaksjonen sammen meg i kattebladet i klubben vår tilbød seg å bade Svartfot. "Tusen hjertelig takk for det", sa jeg, men på eget ansvar.... Jeg gleder meg til utstillingen! Selvsagt blir man fryktelig sliten etter en utstillingshelg, men det går jammen ikke mange dagene før det verker i kroppen etter å finne en ny utstilling som kan passe:)
Anna og mannen hennes kommer opp til Trondheim på fredag for å hente Tita. Dersom det ikke er blitt noe paring, så ser det ut til at Aros får en Sverige tur i stedet. Kanskje det er likevel det beste! Kommer til å savne ham masse, men det kan være at Tita er tryggere på hjemmebane, selv om hun er dronning her i huset også! Anna blir med på katteutstillingen på lørdag, og Halvard og Micke tenker på å dra på fisketur sammen på lørdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar