mandag 18. juni 2007

LØPETID HVOR ER DU????


Tita og Aros sammen på kjøleskapet:)


Tita koser seg opp på hybel nr.2 tørketrommelen:)


Svigerfar Halvard med Tita i armene:)Ingen løpetid ennå hos Tita, elskeren til Aros:( Vi venter, håper og krysser fingre, tær, ber til alle guder som måtte finnes om at hun skal begynne å løpe!!! Det er ikke så mange dagene til Anna og Micke kommer ned til Trondheim, men det kan være hun ikke løper her siden vi har Corvette som er konkurrent til Tita. Tita virker jo som en selvsikker ung "dronning". Hun greier å gi beskjed når de andre skal holde seg unna henne, men likevel kan de andre hemme løpetiden hennes slik det gjorde til Topsy da hun var i Sverige for litt over ett år siden. Slik jeg ser det nå er det vel det beste om Aros får reise til Svergie slik at Tita kan få løpetiden på hjemmebane. Det er ikke noe problem for oss å låne ham bort. Han er jo så snill og tålmodig at han finner seg fort til rette, og jeg vet at han kommer til å få det så utrolig bra hos Anna og Micke:) Det er begge utrolig herlige mennesker begge to!


Tita har virkelig blitt trygg hos oss, og så kjælen hun er blitt! Hun vil virkelig ha kos nå. Det første hun gjør når vi sitter på WC er å hoppe opp, og da vil hun ha masse kos. Da gnir hun seg inntil oss, og er lykkelig:)


Svartfot er blitt så merkelig ovenfor Tita. Han skal gjøre det samme som han gjør til våre abyer. Han ligger på lur, for så å løpe etter Tita. Ikke alltid at hun setter like stor pris på det nei.... Corvette har også funnet ut at Tita er en konkurrent, og de to er ikke akkurat perlevenner. Når de to møtes, er det gjerne knurr og fres. Corvette aksepterer ikke utroskap fra Aros sin side. Nå lot jeg Aros og Tita få være alene på soverommet vårt en stund slik ikke Corvette skal drive å jage Tita.


Topsy derimot syns det er helt greit med ei abyvenninne til. Tita og Topsy er virkelig blitt gode venner:)


Aros er jammen en evig optimist... Vi ser ham nesten ikke nå om dagene, fordi han skal ligge i nærheten av Tita samme hvor hun er. Finner han henne ikke, så synger han og kaller han på henne. MEN han har begynt å spraye inne..... I går sprayet han rett på kjøkkenvinduet!!! Ja, et kjøkkenvindu går an å vaske, men i morgen den dag skal jeg til byen for å få kjøpt hømopatimedisin slik at kanskje sprayingen kan avta litt. Siden han skal på utstilling i helgen, har vi ikke så veldig lyst til at han skal ut å gå i bånd. Nå er han nybadet, og ren. Så vi får tåle litt spraying. Dessuten kan jo dette påvirke løpetiden til Tita også slik at hun forhåpentligvis kommer i gang, men tiden for denne gang begynner å renne ut nå. Vi gir ikke opp, for Tita er en bestemt "dronningfrøken" som vil ha det på sin måte, så vi får rette oss etter henne:)


Nå gleder jeg meg virkelig til utstillingen i helgen. De som kjøpte Abyssa (aros sin lillesøster) stiller henne ut på lørdag. De skal også stille ut lille Lavrans. Aros skal jo også pares med ei som heter Mira i løpet av sommeren. De som eier henne skal også delta på utstillingen, samt ennå en viltfarget abyssiner og Corvette og Aros da. Har ikke forhåpninger om noen BiV eller BiS på Corvette, fordi hun er ung ennå, og de andre kattene har kommet lengre i utvikling, men målet er jo å trene henne slik at hun kan tåle utstillinger. Det absolutt viktigste for meg er at hun holder rasestandard, og får sine cert. Nå er jo Corvette ungdyr, og får kun EX1. De andre viltfargede abyssinerne har mer konkurranse denne gang ja, og det er bra! Aros blir vel som vanlig alene i sin fargeklasse. Det er både ulemper og fordeler med det. Fordelen er jo at han kan letter få sine cert, og ulempen med det er at det ikke er noen andre å sammenlikne med. Er også spent på hvordan Svartfot gjør det. Han taklet jo utstillingen i mars/april utrolig bra. Syns det er så moro at de som har huskatter også deltar med huskatter på utstilling. Det er jo en rase som ikke har noen fasit. De er seg selv, og skal være uformelig:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar