mandag 11. juni 2007

SOMMER, SOL OG LØPETID.....

Aros ute på gårdsplassen vår i båndet sitt:)

Det er løpetid her i huset, men hos feil katt.... Corvette fikk løpetiden sin i går, og Aros er jo selvsagt kjempelykkelig han!:) De har ennå ikke fått til noen paring, så jeg følger med hele tiden hvis noe skulle skje. Da gir jeg henne to p-piller. Er ikke begeistret å bruke p-piller over lang tid på en ung katt som Corvette. Hun er jo 7 måneder nå. Håper at denne løpetiden hennes smitter over på gjestepusen vår Tita! Det hadde vært flott, men katter bestemmer selv når de vil, og i følge eieren til Tita er hun en bestemt ung frøken som gjør som hun selv vil, men det hadde vært flott om hun kunne få den nå. Det er ikke så varmt ute, slik at kattene har det bedre enn når det var på det varmeste.

Alt går bare bra med kattene, og kvartetten vår er så snille med Tita. De lar henne spise og drikke av matskålene sine, og er nysgjerrig på henne når hun først tar seg en tur ned fra skapet, og inn på stuen. Da kommer hun bort til oss tofotinger for å å få kos:) Det er ingen av pelsekvartetten vår som freser til henne, men derimot hun som freser til dem! Hun vil holde avstand de andre. Ja, hun er virkelig en dronning!:)

Aros er jo overlykkelig over å få ennå en fertil hunnkatt i huset. Han går og synger til damene sine, og er virkelig en gentleman:) I går kveld da Halvard gikk tur med Aros var han helt vill. Han hoppet, løp og spratt om hverandre, bort til tistelbusken, og sprayet seg helt tom. Det var ikke så mye som en dråpe igjen! Kunne se på hele Aros at han var lykkelig og glad:)

Kan miljøet påvirke en huskatt???? Jo, så absolutt! Eieren til Tita kjøpte en katteleke som hun la igjen hos oss. Den viste Svartfot stor interesse for i går. Også han som ikke bryr seg om slike "barnslige" leker til vanlig, men denne var morsom ja:) I dag tidlig lå Svartfot på en uvanlig plass i leiligheten vår. Han lå oppe på tørketrommelen der abyssinertrioen vår + Tita liker å ligge. Der lå han så godt å sov! Han har jo aldri lagt der før! Vanligvis ligger han i vinduskarmen på vaskerommet, men nå altså på tørketrommelen. Han tror vel han er en abyssiner han også.

Akkurat nå ligger Svartfot, Aros, Topsy, Corvette og Tita og sover, og det er rolig på stuen. Kan være godt for Aros å lade opp batteriene til en ny runde med Corvette i ettermiddag/kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar