lørdag 8. desember 2007

1.UTSTILLINGSDAG OVER!:)

Aros i utstillingsburet:)


Topsy i utstillingsburet:)


Topsy og Aros i utstillingsburet:)


Aros på dommerbordet!:)


Topsy på dommerbordet!:)


Halvard og jeg er nå kommet tilbake til de vi bor hos etter en lang dag på katteutstilling i Veitvethallen! Stod opp kl.06.30. Dusja og ordnet oss før vi kjørte bortover til hallen. Kom dit kl.08.00, og var aller først i veterinærkontroll. Så var det å finne burplasseringen vår til Aros og Topsy. Vi monterte opp burpynten, satte kattene inn, og fikk roet oss ned med en kopp kaffe og en røyk. Aros og Topsy var kjemperolige i buret. De lå og slappet av hele tiden, og var ikke stresset i det hele tatt!

Først ut av våre abyssinere var Aros: Dommeren syntes han var flott, maskulin og elegant katt! Øreplasseringene var EX (exelent), exelent frage på pelsen, halen passet til katten, exelent temperament, men litt svak profil. Aros oppførte seg kjempefint på dommerbordet, og han er mye mere sikker nå enn før! Nå begynner han virkelig å vil vise seg fram for dommeren!:) Tydelig at jobbingen med Aros har hjulpet! I dag fikk vi ham til å sitte på dommerbordet også! Det er kjempegøy at det går rett veien med godgutten vår! Aros fikk sitt første CAGCIB cert i International Championklasse.

Så var det Topsy sin tur til å blir vurdert av dommerens granskende blikk! Hun ble jo skikkelig skremt da vi var på utstillingen på Dal i desember i fjor. For det første var hun jo syk, det var svinkaldt i utstillingshallen, og lydanlegget sprakte som bare det! Dette førte til at hun ikke ville opp til bedømming. Da Topsy var med på utstillingen i Luleå virket det som om det løsnet for Topsy på dag to av utstillingen. I dag var Halvard og jeg veldig spente, og Topsy virket mye tryggere enn i Luleå!:) Hun var nysgjerrig på dommeren, det som var på dommerbordet, snuse på julestjerna etc, og hun ville i dag sitte. Etter hun ble skremt krøket hun seg sammen som en ball, men i dag så var det totalt motsatt!:) Snakk om fremgang for begge to!:) Dette er kjempegøy!:) Om Topsy sa dommeren: Elegant jente, slank kropp, feminin, exelent farge på pelsen, ok profil og ex temperament! Topsy fikk også sitt første CAGCIB cert i International Championklasse!

Er kjempefornøyd med at de fikk certene sine!:) Ingen ble NOM til panel i dag, men både Topsy og Aros var begge oppe til nominasjon for evt. panel! Aros konkurrerte med en somali og en cornish rex. Dommeren sa at Aros var elegant, og pelsen var silkeaktig, men litt svak profil. Det samme fikk somalikatten også. Dommeren gikk så frem og tilbakke mellom cornish rexkatten og Aros flere ganger før han bestemte seg å ta cornish rex til panelet!

Topsy ble slått i nominasjonen til panelet av en bengalhunnkatt!

Er bare så fornøyd med dagen i dag, og at både Topsy og Aros fikk certene sine!:) Konkurransen i kategori 3 er jo har, så bare det å komme opp til nominasjon er stort bare det!:) Aros får komme opp til nominering hver gang, men Topsy er det litt sjeldnere med, men i dag var det altså hennes tur:)

Nå slapper vi bare av. Vi skal ha hjemmelaget pizza til middag. Blir i hvert fall tidlig kveld på oss. I morgen skal vi kjøre kl.08.20, for å være i hallen til kl.08.45. I morgen er ny dag og nye muligheter for kattene. De stiller med blanke ark!:)

Aros og Topsy er nå på rommet vi sover på, og de er begge slitne!

Været i Oslo er oppholdsvær, men det begynte å snø litt i ettermiddag. Det er overhodet ikke noe snø her, og østleningene ønsker seg snø til jul nå:)

1 kommentar:

  1. Gratulerer med certene :-) Har ei føken her hjemme som er temmelig misfornøyd over at det ikke ble noen Trondheimstur på henne, men jeg har lovt henne en bytur neste gang "sjansen" byr seg ;-)

    SvarSlett