tirsdag 11. desember 2007

UTSTILLINGSDAG 2 (SØNDAG 09.12.2007)!:)

Aros koser seg og slapper av i utstillingsburet sitt:)


Topsy koser seg og slapper av i utstillingsburet sitt:)


Dommer Karl Preiss med Aros under grunnbeømmelsen:)


Aros på dommerbordet til dommer Karl Preiss:)


Topsy på dommerbordet til dommeren under søndagens grunnbedømming:)


Topsy til grunnbedømming hos dommer Karl Preiss:)


Stot matfar Halvard med Arosgutten som ble BIV (Best i variant) søndag 09.12.2007!:)


Matfar Halvard med Aros til nominasjon om plass til panelet:)


Halvard med Topsy til nominasjon om plass til panelet:)


BIV og NOM sløyfene til Aros:)


Aros i panelet:)


Aros i panelet. Assistenten passer på at han har det bra:)


Så er vi kommet hjem fra Oslo etter en flott utstillingshelg som katteklubben NORAK arrangerte! Fikk ikke tid å oppdatere i går, fordi da vi kom tilbake til nevøen til Halvard og kona spiste vi middag, og spilte spill før vi krøp til køys.

Søndag 09.12.07 stod vi opp kl.07.00, og kl.08.30 kjørte vi av gårde til utstillingshallen. Kl.09.00 skulle kattene være på plass i burene sine! I går var det Karl Preiss som skulle bedømme fawn, og for første gang i min tid som utstiller var det fire fawnkatter som skulle delta i konkurransen!:) Det var 4 fawn, to viltfargete, en blå, og tre sorell! Først ut av våre var Aros. Dommeren likte Aros kjempegodt! Super profil, super øreplassering, super pelskvalitet og ticking, og super og elegant type! Aros fikk sitt 2.cert til GIS!:)

Så var det Topsy sin tur til å bedømmes. Dommeren likte henne også kjempegodt!:) Litt lang pels, men flott ticking og farg. I forhold til Aros er hun litt for lys i underpelsen! Profilen var exelent, øreplassering bra, og hun er en elengant katt!:) Topsy fikk også sitt 2.cert til GIS!:)

Begge to er blitt så rolige på dommerbordet nå. Topsy legger seg like så godt ned hun mens dommeren holder på å dømme henne. Aros setter seg ned på dommerbordet, eller han kan finne på å legge seg han også, men Aros må vi ha under kontroll, for er det en fertil hunnkatt i nærheten, så kan Aros plutselig være borte vekk fortere enn lynet, og det vil vi ikke ha noe av.

Etter alle fawnfargete kattene var blitt bedømt skulle dommeren plukke ut den katten han syntes var best. Det var da Aros som vant BIV (best i variant). Etter at dommeren hadde bedømt alle kattene i kategori tre var det NOM også kalt dommerens beste (nominasjon) til panel, og Topsy var opp til NOM, men kom ikke videre. Aros ble NOM til panelet senere på ettermiddagen!:) I panelet er det 4 beste voksne hannkattene eller hunnkattene som konkurrerer om tittelen BIS (best in show). Aros fikk ingen stemmer i panelet, men bare det å komme til panel er utrolig stort! Da har man bra katter! Det er jo bare en katt i hver kategori som vinner BIS-tittelen sammenlagt, men bare det å komme til panel med katten sin er bare så utrolig stort!:) I panelet er det alle dommerne som dømmer kategori 3 som ser på kattene. Ene dommeren som tittet på Aros sa til ham: "Has someone mated you?" Det han da så var bittmerkene til Svartfot i nakken....:) Koselig var det også at venninnen min Gørild, mannen hennes og barna deres kom innom utstillingen! Det var kjempekoselig å treffe dem igjen!:) Vi fikk også pratet en del, og det var kjempekoselig!:)

Utstillingen på søndag var ferdig kl.17.30, og vi kom nevøen til Halvard, kona hans og datteren kl.18.00. Vi spiste middag, slappet av, spilte spill, og la oss kl.23.00.

Mandag 10.12.2007 stod vi opp kl.09.00. Vi kjørte fra Oslo kl.12.30. Jeg kjørte opp til Alvdal, og der byttet vi. Kom hjem kl.19.30. Vi spiste middag. Ble noe enkelt i dag. Pakket ut, og har nå hengt opp utstillingssløyfene til Aros og Topsy. Bilturen med Aros og Topsy gikk kjempefint! Begge var så utrolig flinke i burene sine, og sov nesten hele veien!

Svartfot og Corvette var kjemplykkelige over å se oss. De skulle ha kos ja! Ser ut som om Corvette og Svartfot har hatt det flott i helgen sammen kattepasseren sin:) De gikk rundt føttene våre, og skulle ha kos! Hjelpe meg så stor Corvette har blitt i løpet av helgen!!!! Hun er temmelig drektig ja!!!!:) To uker igjen nå!!! Skal ringe veterinæren i morra, for å høre om en time til røngten som han ønsket. Da får vi vel vite antallet kattunger også!:) Likevel er Corvette full av fart og i vigør hele tiden. Løper fram og tilbake og tuller med Aros!:) I kvled har hun vært irritert på ham, men det er ikke noe rart da. Han tenker jo på en ting: "Æ ska pare mæ!" Corvette vet å ta igjen når han blir for innpåsliten. Hun slår like så godt til ham.

Har hatt en flott helg!:) Nå venter neste utstilling i mars. Da er det min egen klubb "Trønderkatten" som skal arrangere utstillingen! Nå skal våre kjære firbente kvartett få en fin juleferie!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar