fredag 7. desember 2007

NÅ HAR JEG ANKOMMET OSLO, OG ER KLAR FOR UTSTILLINGSHELG!:)

Da er jeg kommet meg til Oslo:) Jeg tok toget fra Trondheim kl.08.35 i dag, og hadde med meg Aros på toget. Det gikk kjempefint med ham på toget, og han sov faktisk hele veien!:) Våknet tre ganger da toget stod i ro, og da pep han med spinkel stemme, og sovnet igjen med en gang toget begynte å gå:) Toget kom fram til Oslo kl.15.13, og jeg tok tog videre til Lørenskog. Syntes det var noe kjent med den stasjonen, og det var faktisk Sesam stasjon kjent fra Barne TV'n. Ble hentet av nevøen til Halvard, kona hans og datteren. Vi kjørte direkte hjem til dem. Kom dit kl.16.45.

Nå har vi gjort i stand rommet der Aros, Topsy, Halvard og jeg skal bo. Aros har fått i seg litt mat, og vært i kattedoen. Når jeg tittet inn til ham i sted lå han i reiseburet sitt, og slappet av.

Snakket nettopp med Halvard, og han holdt nå på å pakke inn i bilen, så skulle han og Topsy starte på tur til Oslo. Hørte at det var tjukk tåke i Trondheim.

Hun eldste datteren til naboene våre på Hallset skal passe Svartfot og Corvette til søndag. Mandag kommer jo vi hjem.

Jeg gleder meg skikkelig til utstillingen i morgen! Er spent på hva dommerne sier om Aros nå som han er blitt voksen!:)

Corvette sin mage vokser og vokser, og hun er blitt kjempestor nå. Hun er mye større enn ha Topsy var på samme tidspunkt, og hun har litt vanskeligheter med å finne seg gode liggestillinger nå ja:) Nå er det jo litt under tre uker igjen til fødselen, og jeg gleder meg kjempemasse! Har funnet ut masse navn på julekullet!:) Røper ingen ting ennå....:)

Været her i Tigerstaden er oppholds, men det er ikke snø! Oppdaterer mere i morgen om hvordan det har gått på 1. utstillingsdag!:)

1 kommentar: