onsdag 19. desember 2007

NÅ NÆRMER DET SEG MED RASKE STEG TIL KATTUNGEFØDSEL!:)

Nå har Corvette litt under en uke igjen til selve termindato!:) Åhhh!:) Jeg gleder meg som en unge til julaften!:) Corvette har jo opprinnelig termin på julaften, men gjør nok regne med at hun går noen dager over tiden! Hun er så diger! Nå har hun skikkelig problemer med å gå. Hun går noen meter, så må hun legge seg, samt hun sover mye om dagene nå. Vi håper bare på at fødselen går bra. Bekkenet så veldig stort og fint ut på røntgenbildene vi tok av henne tirsdag 11.12.2007.

Aros er klin gærn for tida!!!! Han fotfølger Corvette der hun går, og skal pare seg med henne. Nå har vi gitt ham time out noen ganger fordi han blir rett og slett for plagsom. Så er han nå utrolig god også da!:) Da slikker han henne, og vasker henne. Hun må jo skille ut stoffer fra kroppen sin som gir ham signaler som få ham til å reagere sånn? Vi må jo bare ta Aros når han holder på sånn, men Corvette vet å si fra. Hun knurrer, freser og slår til ham når han har holdt på nok. Etterpå kommer da huspusen Svartfot, og skal ta Aros fatt. Da kommer han snikende inn på Aros, biter ham i nakkeskinnet, stiller seg over ham i paringsposisjon, og drar ham med seg bortover gulvet. Det er akkurat som om Svartfot vil beskytte Corvette, og vet at Aros har vært litt innpåslitende. Denne oppførselen til Svartfot slår aldri feil! Corvette er utrolig kosete med oss for tiden! Hun kan bar ikke få nok kos. Det samme med Aros også. Når vi setter oss ned om ettermiddagen/kvelden da kommer Aros opp i fanget for å få masse kos. Deretter kommer Topsy, og så Corvette. Hadde abyssinertrioen fått bestemt døgnet sitt selv hadde 22 timer gått til kos, og 2 timer til mat....:)

Når det gjelder Topsy blir ikke Corvette sinna på henne, fordi Topsy lar Corvette være i fred. Topsy går bort og snuser Corvette i baken, men så går hun sin vei. Da kommer hun for å få kos.

Svartfot skjønner nok at noe er i gjære han også, fordi han er også veldig interessert i baken til Corvette. Her og kvelden hadde virkelig Svartfot og Corvette rottet seg sammen mot stakkars Aros. Svartfot og Corvette satt på spisebordet, og de tittet ut gjennom vinduet. Så kommer en lykkelig Aros, som også fant ut at han ville opp på spisebordet for å se ut. I det han prøver å hoppe opp, så slår Corvette til Aros, og Svartfot hopper ned for å ta ham i nakkeskinnet. Aros fant ut at det var best at han gikk bort til oss tobente for å få litt kos. Så kommer Topsy, hun fikk lov til å komme opp på spisebordet til de to andre.

Alle fire vil være i nærheten av hverandre når de sover. Enten ligger kvartetten som noen slakt på badet, eller så ligger dem strødd over stua!

Rart å tenke på at vi i løpet av neste uke har småttiser her i huset!:) Har funnet noen navn som jeg skal bruke på kattungene! Jeg røper ingen ting før de er født!:) Noen få vet navneforslagene mine! Da Topsy skulle ha sitt kull (vårt første kull), hadde jeg gjort i stand alt på forhånd. Saksene steriliserte jeg nesten to uker før termin, og nå tenker jeg på å gjøre det i helgen. Har en pose i skapet med avklipte håndduker som vi skal bruke til å tørke av kattungene når de er født. Fødekassen står klart på vaskerommet, og alle 4 kattene har godkjent den som liggested. Til og med huspusen Svartfot! Vi lette lenge etter ham her om dagen, og da da jeg tilfeldigvis skulle inn på vaskerommet fant jeg tilfeldigvis en svart/hvit huspus som lå og koste seg inne i fødekassen til Corvette.

Åhhh!! Nå gleder jeg meg til kattungene kommer!!!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar