lørdag 29. desember 2007

KATTUNGENE TIL CORVETTE VOKSER!:)

Den lykkelige familie samlet!:)


Corvette koser seg med kattungene sine:)


Caspar og Miss Sophie ved mammas pupp:)


Julekvartetten til Corvette vokser såååå fort! De tre vise menn er noen matvrak! De spiser og spiser, og vi må hjelpe lillesøster Miss Sophie til å få komme til puppen til Corvette slik at hun får spise. Juleguttene gikk opp i vekt fra fra dag 1, mens lille Miss Sophie gikk ned. Hun veide 83 gram da hun ble født. 26.12.2007 på kvelden veide hun 73 gram. 27.12.2007 veide hun fremdeles 73 om kvelden, men om dagen hadde hun vært nede i 64 gram. I går fredag 28.12.2007 veide hun nok en gang 83 gram, og i dag tidlig veide hun 89 gram! Vi passer hele tiden på å gå inn til Corvette, sette oss ned ved fødekassen, og sørge for at Miss Sophie får en godpatte.

I går kveld veide Baltazar 144 gram, Caspar 146 og Melchior som ble tatt med keisersnitt 132 gram!

Torsdag morgen hadde det tydelig gått opp for Corvette at hun var blitt mamma, og hun var fly hakke forbanna på Aros. Vi stengte døren til vaskerommet slik at Corvette fikk være alene sammen sine fire søte små. Bare hun så snurten av Aros så var hun fly hakke forbanna på ham, og Topsy pilte under sofaen bare hun så synet av Corvette. Det var først i går at Corvette kom inn på stua uten å frese til Aros, men Aros holdt seg på trygg avstand for å unngå og få bank av Corvette. Hun holder ham under oppsikt, og han går store omveier for henne. I dag fikk han lov til å komme inn på vaskerommet mens Corvette lå i døråpningen og passet på. Corvette har også spist mat på stua i dag sammen de andre kattene, men hun er tydelig sjefen i huset nå ja. Aros prøvde å stjele fisk fra Corvette sitt matfat i dag, og da skal jeg si at hun sa fra, og Aros trakk seg unna. Det er akkurat som om han skjønner at hun trenger den næringen hun må ha for å ha nok mat til kvartetten sin. Corvette er skikkelig mamma til barna sine:) Hun ligger der sammen med dem, steller dem, gir dem melk, og sover samme dem. Når hun vil ha en pause, kommer hun inn på stuen for å være litt sammen oss før hun så går tilbake til barna sine. Hun går ofte tilbake og sjekker om at alle fire har det bra før hun kommer inn på stua igjen.

Svartfot er også blitt mye tryggere i forhold til Corvette enn han var mot Topsy da hun fikk sitt første kull. Dersom Svartfot møtte Topsy i døren eller på stua, knurret han som en løve, men nå går han rett bort til Corvette og snuser henne i baken, og bryr seg ikke om det som har skjedd. Han har lyst til å gå inn på vaskerommet, men han merker nok at det er noe der som ikke har vært der tidligere.

Topsy bryr seg ikke i det hele tatt. Hun er rolig og avbalansert den fawnfrøkena vår.

Det er så moro å ha kattunger. Jeg kan bare sitte foran fødekassen for å se på. Det er meditasjon det!:) Herlig å se Corvette så lykkelig!:)

I går kveld skulle egentlig Halvard og jeg være med koret som vi synger å synge på julekonsert i kirka sammen to andre kor, og et musikkorps, men pga at vi har måttet hjulpet Miss Sophie med mating, så fant vi ut at vi heller dro av gårde for å høre på:) Det var stappfullt i kirka. Så vidt sitteplasser også. Vi fikk da oss heldigvis en sitteplass. Heimklang var første kor ut, og de sang kjempebra. Det var så rent og fint!:) Det verket i kroppen etter å stå og synge, men en stor opplevelse å sitte og høre på også!:) Etter konserten dro vi hjem, hjalp til med å mate Miss Sophie før vi dro av gårde en liten time på den tradisjonelle festen som alltid går av stabelen om kvelden 4.juledag hjemme til noen i koret. Kom hjem kl.23.30, og da hjalp vi Miss Sophie med maten igjen! Julekonsert får vi ta igjen neste år!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar