fredag 8. februar 2008

NÅ ER DET HELG IGJEN OG KATTENE VÅRE!:)

Sesam, sesam lukk deg opp!! Bare jeg koser nok med kjøleskapsdøren, så vil den vel åpne seg?Give me 5!:) Blondie på kjøleskapet


Blondie sitter staselig på kjøkkenbenken!:)


Farmor Topsy og barnebarnet Melchior i bakgrunnen:)


Ja, så er det helg igjen:) Skal bli kjempegodt med helg nå kjenner jeg!:) De siste ukene har gått i ett med noen ting hver eneste kveld. Mandager jobber jeg jo som dirigent for et blandetkor her i byen, tirsdager synger min mann og jeg i et blandetkor, onsdager jobber jeg på musikkskolen og torsdager er jeg med i et kor. Om dagene går timene med til oppgaveskriving på masteroppgaven min. Venter fremdeles på spørreskjema fra informantene mine før jeg kan komme litt lengre. Akkurat nå holder jeg på å rette opp en del ordfeil samt strukturere oppgaven. Øver også flere timer om dagen både på fløyta og piano. Det er skikkelig avkobling!:)

Den eneste planen jeg har på søndag er at kirkekoret jeg synger i skal synge på gudstjeneste på søndag.

Med kattene her hjemme går alt bare bra! Vår nye blondine Blondie har virkelig blitt tatt godt i mot av Aros, Svartfot og Topsy. Blondie er blitt kjempetrygg, og hun er bare en skikkelig kosekatt!:) Hun elsker å få kos i likehet med de andre kattene våre! Skulle gjerne hatt 10 hender slik at jeg kunne fått kose med alle samtidig:) Corvette og barna oppholder seg på kattungerommet om dagen, men om ettermiddagen/kvelden når vi begge er hjemme får Corvette og kattungene komme på stuen slik at de får sprunget av seg før kvelden. Corvett hyler og freser litt til Blondie ennå, men det har kommet seg betraktelig de siste to dagene!:) Blondie er så glad i Aros, Svartfot og Topsy, og det er akkruat som om hun vil trøste Topsy:) Om natten ligger jo Svartfot, Blondie og Aros på samme rom. Det har overhodet ikke vært noe slossing etter Blodnie kom hjem til oss.

Corvette må vel oppdage at Blondie ikke er til noe trussel for henne. Dessuten har jo Corvette kattunger, og reagerer litt mer da. Det er jo masse hormoner i sving hos viltfrøkena vår. I går kveld hadde hun et sinneutbrudd. Da hadde det gått kjempefint hele ettermiddagen og kvelden, men så få Corvette øye på Blondie, og skulle ta henne, men vi satte Corvette på plass, da prøver hun å slå til Aros, men da hun nok en gang fikk skjenn prøvde hun seg på Topsy. Til slutt fikk hun timeout på badet noen minutter før hun fikk komme på stuen. Åhh da var hun kosete den kosejenta vår!:) Tror hun skjønte at det det hun dag gjorde var feil, for da slikket hun Aros, og etterpå slikket hun Topsy!:) Kosepusen Corvette er skikkelig kosepus hun også, og hun er så avslappet når kattungene er på stua! Da kommer hun mer enn gjerne i fanget vårt for å få kos!:) Ellers leker hun med barna sine, og prøver å oppdra dem. Må si hun har over 100% stilling på det området:) Skjønner ikke hvor hun henter energien fra:) Hadde det vært oss mennesker som hadde oppdratt firlinger samtidig, hadde vi lagt oss utslitt på sofaen og ønsket en gouvernante til barna...:)

Aros er overlykkelig nå som Blondie har kommet i hus!:) Han er så glad i alle dyr den katten! Han varter henne opp, men har vel en baktanke med et hele...:)

Svartfot også syns det er helt greit med en ny abyssiner i hus, og han blir bare mer og mer lik en abyssiner. Nå har han fått det med at han vil ligge øverst oppe på kjøkkenskapene våre, og der er det jo Aros, Blondie, Corvette og Topsy ligger når de skal slappe av! Ellers har han begynt å skal drikke vann fra springet, og det har jo ikke den karen gjort siden han var kattunge! Ellers så er det å leke med Aros som er høydepunktet på dagen, og ikke minst fast kosing med oss tofotinger!:)

Topsy sin helsetilstand håper vi og krysser fingre, tær og labber for at blir bedre. Hun går med skjerm nå, og vi må ta den av når hun skal spise. Hun har apetitt som en ulv, og hyler etter mat! Det er et bra tegn altså!:) Balansen er dårlig. Hun går akkruat som hun setter sjøbein, men har funnet teknikken på hvordan hun skal gå. Hun virrer med hodet. Topsy går i kattedoet, men har problemer med balansen der. Nå gjør jo ikke skjermen det noe bedre da, for det så vi på Aros da han hadde skjerm etter han fikk en bittskade i labben sin. Han virret med hodet akkruat som en maursluker. Åhhh!!! Vil bare at jenta mi skal bli frisk igjen!!! Please Topsy!!! BLI FRISK!!!! I ettermiddag skal hun ta stingene sine, og da får vi vel høre mer hvordan veterinæren syns helsetilstanden hennes er, og om hvor lenge vi må se det an før om det vises om hun blir bra eller ikke. Blir hun frisk kommer jeg til å grine av glede!!! Det absolutt viktigste er at Topsy skal ha det bra. Hun er også så kosete!:) I går kom ei venninne av meg på besøk, og Topsy la seg godt til rette i armene hennes og koste seg lenge. Hun malte lykkelig! Topsy maler bare vi snakker til henne, og hun har lært seg å mjaue mens hun var i Oslo! Før så kom det et tynt lite "ihh" fra henne, men nå er det maju hun sier!:) Tror i hvert fall det skal bli godt for Topsy å få fjernet skjermen sin.

Det var så herlig å se på i går. Jeg gav Topsy mat på formiddagen, og rundt henne satt Aros, Svartfot og Blondie og så på Topsy, og Aros som pleier å stjele maten hennes gjorde ikke det en gang! Det var akkruat som om de trøstet Topsy, og de viste skikkelig at de bryr seg om henne:) Tårene mine bare rant da jeg så det!:) De skjønner mer enn hva vi mennesker forstår om dem!

Kattungene ja....:) ADHD??? Kunne noen gang tro det!:) Når de er på stua leker de, løper etter hverandre, fanger halene til de andre kattene, stikker av og gjemmer seg, klatrer opp og ned fra sofa som om de aldri har gjort noe annet i sitt liv, og de har begynt å interessere seg for lekemus og lekeball. Jeg oppdaget at et par savnet lekemus var plutselig kommet til rette. I går var det komisk, for Svartfot satt på kjøkkengulvet og spiste. Så kommer en av kattungene bort til ham, og leker seg med halen hans. Da løftet Svartfot labben sin, men han slo ikke. Så sitter den lille tøffingen der også og løfter labben mot Svartfot. Da måtte vi bare le, for det så utrolig komisk ut!:) Denne gjengen er ikke redd for noen ting de. Husker Aros og Abyssa. De var mye mere forsiktig enn denne gjengen. Selv om Topsy ikke kan være med på å leke med kattungene kommer kattungene ofte bort til farmor Topsy og slikker henne. Det er så søtt å se på!:) Kattungene er så flinke til å spise, og de er blitt så flinke å gå i kattetoalettet sitt. Nå er det jammen ikke lenge til kattungene flytter. De skal leveres uka etter påske til de nye eierne sine:) Alle eierne har hilst på sine kattunger, og jeg har et utrolig godt inntrykk av alle sammen!:) Det er kattekjære mennesker som enten har hatt katt, eller er lidenskapelig opptatt av katt! Den eneste som foreløpig sikkert går videre til avl og utstilling er Melchior. Håper jo på å få sett de andre igjen på en utstilling de også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar