lørdag 9. februar 2008

TOPSY HAR TATT STINGENE ETTER OPERASJONEN SIN!

I går ettermiddag var vi til veterinæren vår med Topsy og tok stingene etter operasjoen 21.01.08. Det hadde grodd veldig fint, og Topsy var kjempeflink når veterinæren tok stingene hennes!:) Topsy sa ikke et pip! I morgen skal hun få ta av seg skjermen, og jeg tro det blir godt for henne å få av seg den tvangstrøya der!

Hun ville se Topsy tilbake om en måneds tid, for dersom hun ikke er bedre med balansen og virringen med hodet, kan polyppene ha skadet balansenervene hennes. Så vi får krysse fingre, tær og labber for at Topsy vil komme seg fremover nå!!!

Ellers sjekket veterinæren også et sår hun hadde fått på siden. Jo da, det var nok en bittskade. Kan være mamma Corvette som har vært ute der ja. Tror sammenstøtet skjedde på mandag da Corvette ble redd skjermen til Topsy. Såret så veldig fint ut. Vi skal fortsette med antibiotika til Topsy fremover ennå en stund. Lille Topsy!!! BLI BRA!!!

Ved siden av meg sitter lille Blondie. Hun er überkos!:) Snakk om ei som har blitt trygg på oss tofotinger og de andre kattene i løpet av uka!:) Det er så artig å se på:) Frøkena der lar ikke Aros få pare seg før hun er klar. Hun slår til ham hvis han så vidt snuser henne i baken. Kanskje Aros lærer han også nå?:)

I går kveld hadde vi Corvette og kattungene på stua, og det gikk mye bedre med Corvette når hun traff Blondie!:) Så de to tror jeg etter hvert kommer til å bli kjempegode venner:) Kattungene er helt hyper når de får være på stua. De klatrer, sloss, leker, og koser med oss tofotinger. De er også blitt så glade i farmor Topsy, og i går lå en av kattungene sammen med henne og bare koste seg!:)

Skal nå bestille time til vaksinasjon og shipping til dem, fordi vi skal jo til Umeå på utstilling, og da må de være vaksinert for andre gang. I går tok vi avmaskering for andre gang. Gjør det ved 4-6-8-10 ukers alder for å være helt sikker. Har også fått bestilt stamtavler til gjengen. Sendte av gårde stamtavlerekvisisjonen og paringskontrakten på mandag. Så da er det bare å vente igjen da.... Husker jo hvor tregt det gikk sist gang!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar