lørdag 11. november 2006

BILDE PÅ MMS AV ABYSSA!

Mottok bilde på mms av Abyssa i dag tidlig. Det var bilde av Abyssa som lå i fanget til den yngste sønnen mens de så på Frokost barne-tv:) Det er så moro å høre at Abyssa har glidd rett inn i familien. Hun har også begynt å spise, og lært seg lyden av matskålen sin:) Abyssa elsker også å være med overalt hvor familien beveger seg. Hun elsker å sitte på skulderen. Der sitter hun og maler. Innkjøringen har gått fortere enn forventet, men så er det snakk om abyssiner også da:)
Her går livet sin vante gang. Aros blir mer og mer kosete med oss tobente!:) Han vil ha oppmerksomhet av oss samme hva vi gjør. Aros har arvet det å "prate" med oss. Han kan sitte og se på oss, så mjauer han. Aros tegner også til å bli en skulderkatt. Der har han god oversikt til det vi gjør.

Tanken har jo slått meg. Når Abyssa bodde her, hadde jo Aros og Abyssa hverandre å leke med. Katter er jo flokkdyr. Nå har jo Aros kun Topsy og oss å forholde seg til, og da blir det mer naturlig for ham at vi er flokken hans også.
Nå prøver jeg på å venne Svartfot på Aros. Jeg tok med Aros inn på soverommet til Svartfot i går bare for å la de to treffe hverandre. Svartfot klappet ikke akkurat i labbene sine, og heller ikke Aros.... Aros var tilbakeholden mot Svartfot, og lå stille ved siden av ham. I går kveld da Svartfot kom inn stoppet han i gangen. Han stod lenge og tittet inn mot stuen, og til slutt kom han med hodet inn gjennom døren for å se hva vi holdt på med. Det er utrolig flott av ham. Nå er jo tiden moden for en gjenforening mellom Topsy og Svartfot. Tror nok det vil gå seg til, bare vi tar oss god tid, og ikke presser ham.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar