mandag 27. november 2006

Slaktet Aros nyter kattelivet i matfars fang:)


Aros og Topsy koser seg på pleddet:)
På fredag 24.11.06 ble Aros revaksinert. Veterinæren sa han kom til å bli slapp i 3-4 dager etterpå. Hmm..... Slapp ja.....:) Syntes jeg så det. Den slappheten varte kun en kveld, og nesten en dag før han var i 100 igjen. Tror ikke noe stopper den abyssinergutten der:) Tror nok Topsy syntes det var godt at Aros fikk en vaksine, og i følge henne kunne han godt ha fått vaksine hver dag....
Aros protesterte høylytt i reisebagen sin når vi kjørte til dyreklinikken. Han mjauet seg nesten hes på tur frem og tilbake. Vi hadde med Topsy også, fordi hun måtte ta en ny PK-blodprøve. Topsy pleier vi å ha i sele i bilen, og det går kjempebra med henne når hun slipper å få være i reisebagen sin. Aros veier nå 2,16 kg, og han er en skikkelig fløtekaramellklump:)
Topsy er jammen tålmodig med sønnen sin. Hun leker masse med ham, vasker ham og slapper av sammen med ham, men sniker Aros seg til en melkeskvett fra mammas patter så får Aros virkelig gjennomgå. Hun er tom for melk nå, og da nytter det ikke å snike seg innpå pattene i et uaktsomt øyeblikk fra Topsy sin side. Aros er temmelig kjapp når han ser muligheten til en ørliten melkeskvett.
Hos veterinæren kjøpte jeg to lekemus med fjær som hale. Denne lekemusen ble utrolig populær hos Aros. Det gikk ikke mer enn en times tid etter vi kom hjem før musen var fjærløs.
Eplet faller ikke langt fra stammen er det et uttrykk som heter. Da Topsy var yngre oppdaget hun en ventil i hjørnet av stua. I den ventilen er det en snor som henger ned. Topsy pleide å stå på to på en bokreol like ved. Der hoppet hun opp for å leke med snoren. Denne snoren har Aros oppdaget også. Den er en populæ erstatning når lekeballen eller lekemusen ikke er i nærheten.
Nå er det under to uker igjen til utstillingen på Dal, og jeg gleder meg kjempemasse til utstilling igjen! Ennå har ikke stamtavlene kommet, og nå synes jeg det begynner å bli lovlilg seint. Ringte sekretæren min i klubben, og hun sa at hun som sitter med stamtavlerekvisisjonene har vært syk, og ligger på etterskudd. Men likevel. De kunne ansatt en person til for å ta seg av stamtavlerekvisisjonene. Det handler om at vi har levert en vare til de som kjøper katt fra oss, og med på kjøpet skal jo også stamtavlen være. Nå sier familien som har kjøpt Abyssa at det ikke er så farlig med dem siden de ikke skal på utstilling, men de har kjøpt Abyssa med det som følger i henhold til NRR's lover og regler. Klubbsekretæren min sa at hun skulle skrive en mail til hun på NRR for å høre hvor langt hun har kommet i bunken med stamtavler, hvis ikke skulle jeg få midlertidig stamtavlebevis. Irriterende å gå og vente slik. Skjønner godt at folk kan bli syke, men jeg har ventet over fem uker nå.
Ellers er Aros utrolig kjelen og glad i mennesker. Jeg har vært på jobb i dag, og kom hjem ca.kl.20.00. Halvard kunne fortelle at Aros hadde vært så kosete med ham. Han hadde lagt i fanget og malt så lykkelig. Aros er kjempenysgjerrig, og alt vi gjør skal han være med på. Noe er litt skummelt ja, som f.eks. når Halvard skal barbere seg, når jeg skal føne håret, og ikke minst støvsugeren. Den liker han ikke.... Ergo normal abyssiner:)
Jeg er så kjempeglad for at vi valgte å beholde Aros. Det er så moro å ha en katt av hvert kjønn i samme farge. Fargen og tickingen på pelsen til Aros virker som om den er varm, lun og fin, og den utvikler seg i riktig retning som den har gjort hos Topsy. Topsy får jo skryt på hver utstilling hun har vært med på at hun har en flott pelskvalitet og varm og fin ticking. Så det blir spennende å se når Aros nå skal bedømmes for første gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar