torsdag 9. november 2006

OPPDATERING FRA ABYSSA SITT NYE HJEM:)
Snakket med familien som har kjøpt Abyssa, og alt har gått bare bra den første ettermiddagen i sitt nye hjem:) Herlig å høre:) Faren i huset hadde tatt seg fri fra jobb, for å være sammen med Abyssa i ettermiddag, slik at hun kunne bruke tid før barna kom hjem fra barnehagen.
He, he, he:) Trygg ja:) Det kan man si om Abyssa. Med en gang han ånet burdøren, så spratt Abyssa ut av buret med halen rett til værs:) Minner meg ganske mye om Topsy da hun kom til oss det....:) Abyssa brukte ikke lang tid på å gjøre seg kjent i sitt nye hjem før hun var i full gang med å leke villmann, eller villkanin:)
Moren i huset ringte hjem for å høre hvordan det gikk, og da hørte følgende lyd i bakgrunnen: "Ritsj, ritsj, ritsj".
Etter barna kom hjem fra barnehagen lekte de med Abyssa, og hun var med dem over alt hvor de beveget seg. Da de skulle spise middag, satt Abyssa i en haug med lekemus. Hun stoppet leken da ingen kunne leke med henne. Til slutt mjauet hun på at barna, fordi hun ville at de skulle komme å leke med henne igjen.
Da jeg fikk oppdateringen hadde Abyssa sovnet, og det er jammen ikke noe rart slik hun har holdt på i ettermiddag og kveld. Barne-TV var det ikke så nøye med for barna i kveld, men derimot tegnefilmen "Aristokattene":)
Hun skal være der det skjer hele tiden, og følger etter de nye familiemedlemmene sine:)
Akkurat nå i skrivende stund har jeg min private sekretær her på PC-pulten.... Aros.... Skal hjelpe meg med å skrive. Han har begynt å hoppe opp på skulderen vår nå. For å få komme opp mjauer han med en tynn spinkel stemme. Når han først sitter på skulderen, og maler. Nå er han på pulten, leker med ledninger til PC-høytalerne, så på skulderen for å følge med hva jeg gjør og så ned på pulten igjen. Topsy nyter livet på TV'n. Der sitter hun og slapper av. Tror tiden var moden for Topsy med en kattunge mindre nå ja.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar