mandag 13. november 2006

TILVENNING FOR Å BLI VENNER MELLOM AROS, TOPSY OG SVARTFOT!

På lørdag begynte vi å sette opp døren til soverommet og gangen slik at Aros og Topsy kunne få gå inn til Svartfot for å hilse på ham. Ved å la dørene stå åpen inn til soverommet der Svartfot oppholder seg, har også Svartfot sjans til å få komme på stuen hvis han ønsker det. Soverommet er jo Svartfot sin plass, men nå må trioen bli vant til hverandre. Svartfot vet jo at det er flere katter enn Topsy på stuen, og Aros og Topsy vet at Svartfot befinner seg på soverommet.

Med en gang Aros og Topsy kom inn til Svartfot, freste og knurret Svartfot. Ikke noe rart når to gærne, hyperaktive abyssinere kommer joggene som noen villkaniner inn på rommet hans. Svartfot gjorde ikke noe tegn til å angripe. Han lå på pleddet sitt på sengen og så på de to villkaninene som løp frem og tilbake. Til slutt hoppet han ned på gulvet, og satt der helt rolig. Aros var så frimodig han at han spiste opp restene fra seien som lå i fatet til Svartfot. Selv da gjorde ikke Svartfot noe annet enn å se på. Snakk om tøffel!!! Hadde vært bedre om de kunne sloss litt for å få ordnet rangstigen seg i mellom. Nå er jo Svartfot kastrert, og han er vel den som er lavest på rangstigen, ellers så vet han at Aros er en kattunge, og derfor ikke angriper han.
Takk og lov virker ikke Svartfot deprimert når de kommer inn til ham. Tror han derimot er sjokkskadet:) He, he, he:) Ikke rart når to turboabyssinere kommer stormende som en vind inn på soverommet.

Aros synes det er kjempespennende inne på soverommet. Hver krik og krok skal undersøkes! Vi har jo så mye spennende der inne på soverommet. Han er den første som jogger lykkelig inn på soverommet til Svartfot når vi åpner dørene. Når Svartfot spiser maten sin lukker vi dørene slik at han får spise i fred.

Jeg håper og krysser fingrene på at Svartfot, Aros og Topsy blir gode venner. Det vil jo ta litt tid, en uansett ser jeg at det er godt for Svartfot at Aros og Topsy kommer inn til ham. Han virker mere rolig og trygg nå i forhold til da Topsy kom til oss for litt over ett år siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar