onsdag 22. november 2006

OPPFINNSOMHET!

Aros koser seg på langbuksen til matfar:)

Aros lar seg ikke stoppe når det gjelder oppfinnsomhet og nysgjerrighet..... Ja, han er en abyssiner.....:) Skulle tro at han hadde lest om hvordan abyssinere opppfører seg, for det er tatt rett ut av læreboka når det gjelder den fløtekaramellen der.....
Aros blir så lei seg når Svartfot går ut. Da går han rundt på stuen og mjauer så sårt. Det er akkurat som om han kaller på Svartfot. Alt er så spennende, og Aros finner det meste som vi ikke en gang visste vi hadde. I går kom han plutselig bærende med en pose med "Fisherman's friend" i munnen sin. Den hadde han funnet i en pose på gangen, så kommer han med et lommetørkle, truse eller en sokk som han har klart å få ned fra tørkestativet på soverommet og etter vi kom hjem fra jobb kom Aros bærende med en stålfortommer som Halvard når han fisker gjedde.... Den hadde han også funnet i posen på gangen. Hva han skal med alt dette vet vi ikke, og jeg tviler på at han vet det selv også.....:)
Når vi sitter og spiser middag skal vi være sikker på at en av oss har en abyssiner liggende på skulderen. Der ligger han og strekker labben sin for å få tak i maten vi spiser. Vi er konsekvent når det gjelder at kattene ikke skal få mat ved matbordet, og det samme gjelder for Aros, men han blir så fornærmet når han ikke få smake på det vi spiser, og som garantert smaker sååååååå mye bedre. Da mjauer han fornærmet, og prøver alt for å fange oppmerksomheten vår. Står vi ved kjøkkenbenken og lager mat, så har vi en liten abyssinergutt på skulderen. Han legger seg ned, og der ligger han og følger med på det vi gjør.
Om kvelden pleier Halvard og ta seg en youghurt, og da er Aros helt vill. Han hopper opp på skulderen hans, legger seg godt til rette, og strekker labbene sine frem mot te-skjeen for å få seg en smakebit og mjauer ivrig. Dette er en god reklame for Tine.... "Må ha det, bare må ha det!"
Aros er utrolig glad i Svartfot. Han piler ut på soverommet til ham når Svartfot kommer inn. Den positive utviklingen fortsetter hos Svartfot. Han har flere ganger i løpet av gårdsdagen og dagen i dag kommet inn på stua, spist av tørrfóret til Aros og Topsy, og til og med har hat sittet i vinduskarmen og sett ut som han gjorde før Aros og Abyssa ble født. Ennå så freser Svartfot litt til Aros, men det er mest når Aros kommer for brått på ham. Håper Aros og Svartfot kan bli gode venner, og det er det mye som tyder på nå som Svartfot har tatt steget og kommet inn på stua:)
Aros klarer også i et uoppmerksomt øyeblikk fra Topsy sin side å snike til seg noen få dråper med edle dråper morsmelk, men det er jammen ikke mye hun har igjen der nei. Han kan mase vettet av Topsy på melk. Aros sniker seg under buken til Topsy, og Topsy går sin vei, men Aros gir seg ikke han. Han følger etter Topsy, og forsøker seg igjen, men igjen går Topsy sin vei. Da hopper hun opp på vasken, via tørketrommelen, og går over på lysarmaturet over vasken og legger seg. Der ligger hun og koser seg og maler så lykkelig. Topsy er utrolig tålmodig og flink med Aros. Hun slikker ham og vasker ham litt ennå også, og ikke minst hun leker masse med ham. Lekeballen (en ball med en bjelle i, som klirrer når den triller) er kjempemorsom. Vi kaster den bortover gulvet, og Aros og Topsy spurter om kapp for å ta ballen først. Etter på er det rene driblekampen på stuegulvet. De kan holde på å leke med ballen lenge før de gir seg. Den andre leken som Aros og Topsy holder på med er: "Fang meg-leken", eller "Sisten". De bytter på å løpe etter hverandre for så å kaste seg over hverandre, for så å kase seg over hverandre. Tror de har mye selskap sammen ja:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar