onsdag 2. januar 2008

(N)HAKRILAS KATTUNGENE EN UKE!!:)

(N) Hakrilas Caspar en uke:)


Etter en uke veier Caspar 195 gram:)


(N)Hakrilas Balthazar en uke:)


Etter en uke veier Balthazar 196 gram:)


(N) Hakrilas Miss Sophie en uke:)


Lilledukka Miss Sophie vet å komme seg fram over sine brødre:) Etter en
uke veier Miss Sophie 142 gram:)


(N) Hakrilas Melchior en uke:)


Etter en uke veier Melchior 196 gram:)


Da er det blitt 2. januar 2008, og solen skinner så nydelig her:) Kan det bli bedre start på det nye året?? Virkelig skjønt ute er det!:)

Nå er julekvartetten til Corvette og Aros blitt en uke!:) De vokser for hver dag, og de spiser utrolig bra. I løpet av den første uken var vekten i går på Caspar 195 gram, Balthazar 196 gram, Miss Sophie 142 gram og Melchior 196 gram! Guttene kommer vel til å bli noen sperreballonger eller marsjipangriser om de fortsetter å spise sånn! Tror ingen lider noen nød akkurat!:) Balthazar er den første som har begynt å åpne øynene sine også:)

Alle sammen er så rolige når vi holder dem i hendene, og de skriker noe særlig heller:) I går hadde vi enukes fotoseanse med alle fire kattungene. Vi fikk tatt bilder av hver enkelt!:) Corvette lot oss få holde på med dem, men av og til strakte hun seg på to, og slikket den kattungen som vi fotograferte for å se om den hadde det bra før hun gikk inn å la seg i fødekassen:) Det er akkurat som om Corvette er kjempestolt over kattungene sine, for hun ser så lykkelig ut når noen kommer for å se dem:) Ikke alle hunnkatter som reagerer sånn! Har opplevd hunnkatter som freser bare noen kommer for å se kattungene. Når Corvette ligger og ammer kattungene i fødekassen er det akkurat som om hun smiler til oss:) Åhhh som hun maler da!!:)

Corvette er også mye mere sikker på Aros også. Hun kjeppjager ham ikke sånn som hun gjorde forrige torsdag og fredag. Nå får han komme inn på vaskerommet hvor fødekassen står. Han får være inne der. Det skjer kun når vi er hjemme. På natten lukker vi døren inn til vaskerommet, og setter kroken på døren slik at Aros ikke får opp skyvedøren inn til vaskerommet. Selv om Corvette stoler mer på ham, så har han likevel en ting i tankene: Å få pare seg med Corvette! Av og til får Aros det med at han vil pare seg med Corvette, men blir han for slitsom hyler og slår Corvette etter Aros, og da stikker han fort av. Forholdet mellom Aros og Corvette er mye bedre enn hva det var forrige torsdag og fredag. Når Corvette vil ha seg en pause, kommer hun inn på stua og kjøkkenet for å være sammen oss før hun går inn til gjengen sin igjen. Likevel er jo spørsmålet om vi skal gi Aros en p-sprøyte slik at han kan få en litt roligere periode, og ikke være så stressa når han ser Corvette. Hun kan jo få løpetiden, og et nytt kull på Corvette nå er IKKE aktuelt! Skal jo ha et kull til mellom dem i løpet av høsten 2008. Dersom Aros blir for slitsom til Corvette må vi bare få gitt ham en p-sprøyte. Det er bedre enn å gi Corvette p-piller. P-piller minsker jo melkeproduksjonen hennes også.

Corvette sier ikke så mye når Aros stikker hodet sitt inn i fødekassen for å titte. Han er så skjønn, og jeg tror nok at han synes kattungene er kjempespennende!:)

I dag var også Topsy for første gang helt inne på vaskerommet:) Hun satt på kommoden og tittet inn til Corvette og barna. Corvette sa ingen ting. Topsy var nok litt skeptisk da en av kattungene gav lyd i fra seg, men hm.... dette var spennende ja:) Ellers bryr ikke Topsy seg så mye.

Etter at Topsy fikk sitt første kull, var Svartfot så sinna på henne. Han knurret og brummet som en løve hver gang de to møttes. Nå bryr ikke Svartfot seg:) Han kan gå rett bort til Corvette å snuse henne i baken, eller stå snute til snute med Corvette:) Han har ikke turt å komme seg helt inn på vaskerommet, men står i døråpningen og titter inn til dem, så jeg tror nok om en liten stund så blir han nok mer modig han også:)

Kattungene er bare så skjønne der de ligger i fødekassen, og de har også begynt å sloss litt nå ja:) Da kravler og kryper de over og under hverandre. Noen av dem prøver også å komme seg opp på føttene. Denne gjengen ser ut til å komme seg opp på føttene ganske så fort!:) En aktiv gjeng er julekvartetten vår:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar