torsdag 24. august 2006

ABYSSA HAR ÅPNET ØYNENE SINE:)

ABYSSA HAR ÅPNET ØYNENE!Da har Abyssa også åpnet øynene sine:) Hun åpnet dem i løpet av dagen i går 23. august. Prøvde å ta noen bilder av Abyssa og Aros i går, men det er jammen lettere sagt enn gjort. Når vi tror vi har en fin profil av dem, så snur de hodet, eller rører på seg. Da er det å forsøke på nytt:)

De legger så bra på seg, og spiser kjempegodt ennå. I går kveld veide Aros 223 gram, og Abyssa 214 gram.

Bare litt over en uke er de blitt så store! De blir flinkere for hver dag til å komme seg rundt i kassen, finne pattene og ikke minst finne hverandre. Det virker som om de er blitt flinkere å komme seg rundt i kassen etter øynene er åpnet seg, og det er heller ikke noe rart. Det kan jammen ikke være lett å famle seg rundt i fødekassen i blinde for å lete etter melkemaskinen, eller for å finne tilbake til hverandre hvis den ene har rotet seg bort.

Abyssa er nok den som har høyest volum på pipingen sin:) Hvis hun ligger fredelig og sover, og mamma Topsy kommer for å gi henne en rumpevask, så piper hun fornærmet over å bli vekket. Akkurat det er ikke populært. Men heldigvis er Topsy bestemt på det punket. Vasking må til, og det nytter ikke å protestere på det.

Jeg har mottatt en del mailer med bilder fra en annen abyssineroppdretter som har kull som er eldre enn våre, og det er så moro å se utviklingen på kattungene fra uke til uke. Tror vi har noe å glede oss til ja:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar