søndag 20. august 2006

KATTUNGENE VOKSER!:) KJEMPEKOSELIG BURSDAGSHELG FOR MEG!:)


Abyssa og Aros er nå blitt 5 dager gamle, og de vokser og legger på seg godt:) 18.08.06 veide Aros 141 gram, og Abyssa veide 138 gram. I går 19.08.06 veide Aros 165 gram, og Abyssa 161 gram.

Lykkelige mamma Topsy er så avslappet rolig og trygg. I helgen har vi hatt besøk besteveninnen min Gill, hennes mann Paul og barna Gabby (11 år), Nanna (10 år) og Greg (8 år). Topsy viste ingen tegn på å være engstelig når de kom bort til fødekassen for å se på kattungene, og det var godt. Hun var meget oppmerksomhetssyk og ville ha masse kos, og gjerne fra alle. Topsy gikk fra fang til fang for å bli klappet og klødd:) Fredags kveld spiste vi pizza, og etter vi var ferdigspist satte vi pizzarestene på kjøkkenbenken i god tro om at Topsy ikke hoppet opp på kjøkkenbenken mer. Mens hun var drektig sov hun jo så masse, og i den perioden hoppet hun opp på kjøkkenbenken 2-3 ganger. Så mistenkelig stille det ble..... Og jo da... Der står Topsy på kjøkkenbenken og spiser pizza...:) Godt hun er seg selv igjen:)

Når barna til Gill ville inn på badet å hilse på kattungene var det helt i orden for Topsy. Hun lå i fødekassen og malte og koste seg. Hun aksepterte at barna løftet opp Aros og Abyssa. Det gjorde henne ingen ting:)

Aros og Abyssa er rolige når vi holder dem. Litt pip er det nok, men vi holder dem alltid over Topsy slik at hun får se at vi ikke gjør dem noe, og Topsymor er like avslappet.

Aros og Abyssa krangler ofte om pattene til Topsy. Hvis Aros har lagt seg godt til rette og omvendt, så skal du være sikker på at Abyssa skal ha den samme patten som sin storebror. Hun kravler over ham og skyver ham til sides. Det er litt av et syn når lillesøster og storebror er sultne.

Begge to ser ut til å få fine varme farger etter sin mor, og et rolig lynne:) Det blir jammen moro å følge med fremover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar