tirsdag 29. august 2006

AROS OG ABYSSA 2 UKER!

AROS OG ABYSSA 2 UKER!
Aros blir vasket.
Abyssa blir vasket. Aros og Abyssa i mammas trygge favn.
Så er Aros og Abyssa 2 uker gamle, og det er jammen mer og mer liv i fødekssen:) Når de er våkne kravler de rundt som noen seler med bakbeina på slep:) De viser interesse for hverandre også. Jeg vil nå kalle det litt lek når de holder på. Den ene kravler etter den andre og omvendt. Når vi sitter ved fødekassen smelter vi jo helt for fire par øyne som titter opp mot oss:) De blir mer og mer morsomme nå:)
Moro er det i hvert fall for oss tobente å se på når Topsy skal vaske sine små banditter:) Ikke alltid like populært mottatt.... Det hender at både Aros og Abyssa fekter som gale for å unslippe ørevask, rumpevask og kroppsvask, og da må mor Topsy være streng. Det gjør hun ved å markere med tennene at nok er nok. Se og ligg stille! Tror Topsy skal være glad for at hun ikke vet hvordan det blir når de blir eldre:) He, he, he:)
Det går også bedre når vi holder dem, men Aros er den vi må jobbe mest med nå. Han kan skrike som en gal hvis vi tar ham ut for å kose med ham. Han roer seg etter hvert. Det hele handler om å få dem vant med menneskehender. Det å oppleve at menneskehender er snille er et grunnlag som betyr mye for dem i fremtiden.
De gir også lyd fra seg når de er sultne, og det er de egentlig ganske ofte:) I går kveld veide Aros 304 gram og Abyssa 279 gram. Ble faktisk litt bekymret fra 26.08 til 27.08 da Abyssa kun hadde gått opp fem gram, men det rettet seg heldigvis i går kveld. Skal hilse å si at de sloss om pattene til Topsy. Det blir gjerne Aros som vinner kampen om den beste patten. Skjønner ikke hvorfor, når de har flere andre patter å velge mellom. Da kravler de om hverandre, dytter hverandre vekk. Virker som om de har lært begrepet: "Først til mølla får malt".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar