fredag 25. august 2006

DAGENE GÅR:)

DAGENE GÅR!

Aros og Abyssa sammen mamma Topsy. Avslappet i hvert fall:)
Abyssa
Aros
Her går dagene fort, og Aros og Abyssa spiser og spiser. Det er i hvert fall ikke noe å si på matlysten til storebror Aros og lillesøster Abyssa:) I går veide Aros 243 gram, mens Abyssa veide 228 gram. En ting er sikkert foreløpig, det er at de slekter på sin kjære mamma Topsy i matveien. Håper bare det fortsetter når vi om noen uker skal gå over på oppbløtt tørrfór til krabatene.
Etter øynene åpnet seg, virker det som om de er mer våkne i fødekassen også. Det er så søtt å se de ligge der. Tror faktisk Topsy har fått seg et lite bittmerke av små kattungetenner på øret, for det virket i hvert fall slik i går. I dag så jeg at Abyssa slikket Aros på hodet.
Det blir mye de samme bildene av Aros og Abyssa der de ligger i fødekassen. Det å ta bilde av dem i våken tilstand er jo helt umulig. De vil jo aldri se rett fram når vi vil det. Du tror du har et fint motiv, men i det du knipser så snur de på hodet. Dermed er det å prøve på nytt. Vi skal nok klare det til slutt:) Eller er det vi som er for trege??? De slekter faktisk både på sin mor Topsy og sin far Yngve på en annen ting også. Det å ligge i svært ukiropraktoriske stillinger som f.eks. forvridd på ryggen.
Vi har begynt å tenke litt på om vi skal beholde en av dem selv, eller selge. Vi tenker seriøst på å kjøpe oss et hus nå. Er møkk lei av å leie sokkelleilighet. Planen er jo å flytte innen ett år. Dermed vil vi få større plass til å drive abyssiner oppdrett. Vi kan lage en utegård til dem. Derfor har vi snakket om at siden vi var så heldig å få en fawnfarget hannkatt, kan vi bruke Aros som avlshannkatt når han blir stor nok. Selv har jeg kun sett to fawnfargete hannkatter, så jeg tror vi kanskje gjør lurt i å beholde Aros selv. Han kan jo ikke brukes på Topsy, men på sikt etter vi har flyttet kan vi få tak i en ny hunnkatt til Aros som vi kan bruke. Da tenker vi evt. på å kjøpe en ny hunnkatt fra utlandet, for å få nytt blod i abyssinermiljøet. Vi tenker selvsagt på å parre Topsy igjen, men det er slett ikke sikkert at hun da vil få fawnunger med mindre hun parres med en fawn hannkatt eller en viltfarget som er bærer av alle fargene slik som Yngve. Det hadde vært moro å satse på å få flere fawnfargete abyssinere.
Vi har jo også Svartfot, men han ble jo vant til Topsy, dermed venner han seg til Aros også. Nå er jo Svartfot en forsiktig katt, og han er kastrert. Vet ikke om det blir noen rivalisering mellom dem om sjefsstolen, men jeg tror nok at de to kan bli gode venner ja:)

1 kommentar:

  1. Aros har en veldig søt liggestilling på det øverste bildet - haha. Han ser så god og rund ut. Tydelig at de to der ikke lider av matmangel!

    SvarSlett