mandag 28. august 2006

AROS OG ABYSSA VOKSER:)

AROS OG ABYSSA VOKSER:)
Så fort det går med utviklingen til radarparet:) Helt utrolig. Nå prøver begge iherdig på å lære seg å gå skikkelig, men det er jo så vanskelig å få baklabbene med seg:) De henger igjen bak dem som en sel:) De blir mer og mer opptatt av hverandre i fødekassen, og vi ser antydningen til lek.
Det er ikke alltid de er enig i mamma Topsy's vasketider da... Litt protester er det i blant... Men skal de vaskes så skal de vaskes. Godt for Topsy at de ennå holder seg i fødekassen, men jeg synes allerede jeg ser for meg radarparet når de blir eldre når de løper fra mamma for å ungå hennes rundvask:)
Har hatt en god del besøk denne helgen fra familie og venner som ville se Topsy og kattungene. Du verden så stolt Topsy er når det kommer folk på besøk. Det er akkurat som hun vil vise fram barna sine, men aller først skal besøket kose med henne:) For Topsy gjør det heller ingen ting om de som kommer på besøk klapper Aros og Abyssa. Topsy er alltid i nærheten for å få kos hun også. Kan jo ikke gå glipp av det!:)
I går fikk datteren til et vennepar av oss som heter Silje lov til å sitte rolig ved siden av fødekassen med Abyssa på fanget. Topsy var hele tiden i nærheten for å få kos, men hun gjorde ikke en mine til å bli engstelig. Selvsagt fulgte hun med på hva som skjedde. Silje har en bror som heter Arild som er 2 år. Han var helt ivrig da han kom og fortalte at han hadde slikket Topsy på snuten. Silje kunne fortelle at Topsy hadde snust på isrester rundt munnen hans, og dette trodde han var et kyss, så Arild hadde nusset Topsy på snuten:)
Vi må jobbe mere med Aros når det gjelder å få ham til å bli vant til hender. Mot Halvard og meg er han rolig når vi tar ham på fanget. De som er oppdrettere på Topsy sier de jobbet mye med Topsy siden hun skulle til oss, og dermed ble søsteren til Topsy som heter Cira litt sky, og det er hun fremdeles. Både Halvard og jeg er bevisst akkurat dette. Uansett hvem som skal ha den ene av kattungene så må vi få begge vant med hender og ikke minst mennesker. De har jo et utrolig bra utgangspunkt siden Yngve hadde et utrolig herlig gemytt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar