mandag 1. januar 2007

1. JANUAR 2007 OG BESØK AV JULEBUKKER!

Topsy hilser på julebukkhundene Santo og Keyla:)


Hmmm...Det er nok best jeg lar mamma ta seg av å hilse på disse store "kattene":) Topsy synes at Santo og Keyla ikke er så skumle, mens Aros holder seg litt i bakgrunnen for å være trygg.Du var da ikke så skummel, selv om du var stor! Topsy og Keyla snute mot snute, mens Aros er litt mer tilbakeholden.
Tradisjonen tro fikk vi også i år besøk av julebukker på 1.nyttårsdag! Nabojentene og søskenbarna deres pleier alltid å gå julebukk hvert år på 1.januar, og det er alltid koselig:) De synger alltid så fint, og har fine kostymer på seg. I år var det ikke bare nisser, men faktisk ei lita prinsesse:)
I år hadde de med seg to firbente julebukker (golden retriveren sin Santo og en hund som de passer som heter Keyla). De fikk ta hundene med inn i gangen vår. Vi passet på å lukke døren inn til soverommet der Svartfot lå slik at han ikke skulle bli sint. Svartfot liker ikke hunder!


Da Aros oppdaget Santo og Keyla gikk han under sofaen og la seg. Åhh nei, han var ikke helt trygg på disse to store pelsene som stod der i gangen vår. Topsy og Aros har hilst på Santo, men da trygt plassert med et vindu mellom seg. Topsy kom også etter hvert når hun hørte det var folk på besøk, og hun gikk rett bort til Santo, og snuste ham på snuten. Topsy hadde halen rett til værs. Santo bare stod der helt rolig, og uten tegn til å bli redd!:) Etter hvert syntes Aros også at han kunne komme frem fra sofaen, men han lot Topsy hilse på Santo og Keyla først. Aros holdt seg litt i bakgrunnen. "Best at mamma tar seg av slike store dyr", tenkte han. Han gikk frem og snuste på Aros og Keyla han også, for han kunne ikke være dårligere enn mamma Topsy!

Det var så moro å se på Aros og Topsy i sitt første møte med hundene face to face!:) Tror nok de to kunne blitt venner med Santo og Keyla ja!:) Klart hunder vet jo når katter er sinte, og de følte nok sikkert ikke Aros og Topsy som noen trussel der de kom i mot dem med halen i været!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar