lørdag 27. januar 2007

KATTENE VÅRE!:)

Svartfot slapper av med selen på seg for første gang siden han var kattunge....


"Pappa, hva har du på fatet der?" Topsy på fanget til Halvard under middagen. Dette er hennes faste tidspunkt for kos:)


Det er bedre med en abyssiner på skulderen og en abyssiner på fanget enn å få spise middagen sin i fred!:)


Nå har vi igjen to dager før vi flytter inn vår nye leilighet. Det er nakent på veggene her nå, men noe småtteri står igjen før vi kan levere nøkkelen. Du verden så morsom en pappeske er for to abyssinere! Skal jammen ikke så mye til for å glede Aros og Topsy. Dessuten er så masse å utforske i de pappeskene som er fulle. Det kan jo tenkes det finnes en lekemus eller en ball nede i den, så det er best å undersøke pappesken grundig.

I dag er det også to uker siden Topsy fikk sitt siste tilbakefall. Åhhhh, som jeg håper at dette er et postivit tegn at hun holder på å bli frisk! Hun spiser fremdeles godt, får fremdeles antibiotika og hømopatmedisin for å styrke immunforsvaret. I tillegg er hun blitt den herlige og gode abyssinerjenta hun var før hun ble syk!:) Jeg tørr nesten ikke tro det er sant, fordi jeg er livredd for å bli skuffet igjen! Uansett gleder jeg meg over de gode ukene og dagene Topsy har! Nå er hun på ulovlige steder som spisebord og kjøkkenbenk, hun har begynt å ta igjen til Aros hvis han blir for innpåsliten, og tillegg må vi ikke glemme hennes daglige høydepunkt på dagen, nemmelig kosestunden på matfars fang mens han spiser middagen sin.

Siden vi skal flytte er vi redd for å slippe ut Svartfot de første to ukene etter vi har flyttet inn i den nye leiligheten. Vi kommer til å holde ham innendørs, men har fått tips og råd om å venne Svartfot til å gå med sele når han er inne, for da kan vi ha på ham bånd utendørs de første gangene utendørs slik at han får satt igjen lukten sin ved huset.

Nå har ikke Svartfot hatt halsbånd på seg siden han var liten kattunge (5 måneder), så første kvelden jeg prøvde å ta på ham selen var han slett ikke fornøyd med situasjonen. I formiddag tok jeg på ham selen, og til å begynne med var denne selen en tvangstrøye for Svartfot, men han godtok å få den på seg. Vi tok den av ham når han ville ut en tur i ettermiddag, men satte selen på igjen da han kom inn. Han har fått en ekstra porsjon med fisk som belønning for at han er flink å gå med selen. Dette sier litt om at den herlig personligheten Svartfot har. Han tolerer så mye den gode gamle huspusen vår!:)Akkurat nå ligger han på soverommet vårt i dobbeltsengen og slapper av!

Såret/flekken på låret til Aros begynner å bli fint igjen. Han har fått helt normal hud igjen der, og det ser ut som om flekkene er borte. Aros går fremdeles med "skjermen" på seg, og den hindrer ham ikke fra å være en villkanin som hopper og spretter. Han er i full aktivitet stor sett hele dagen. Bestemmer han seg for noe, så er det ikke noe som kan stoppe den kattegutten. Sitter Svartfot eller Topsy i vinduskarmen og vifter med halene sine, så er 100% sikkert på at Arso kommer pilende til for å fange halene. Hvis vi skal ut i gangen, kan vi være sikre på at vi har en abyssinergutt like om hjørnet. Han kan f.eks være på badet han, og høre at vi går mot stuen, så vips er han foran oss ute i gangen.

Svartfot sitter nærmest og måper når Aros begynner med sine villkaninrunder i leiligheten. Der er jammen ikke noe rart, for Aros og også Topsy har jammen fart som ingen huskatt kan måle seg med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar