mandag 1. januar 2007

GODT NYTT ÅR 2007!


Topsy i armkroken min nyttårsaften! Det er så morsomt å se på disse fargerike fulgene som flyr der oppe på himmelen:)


Best at jeg følger med om maten min blir laget på ordentlig måte:)


Godt nytt år! Tenk 2007? Kommer vel til å skrive 2006 i noen dager før man får det i fingrene! Nyttårsaften er vel forbi, og for noen dyr er denne dagen en av de verste dagene i året som finnes. Her tenker jeg på rakettene, og ikke kalkunen...:)

Selv var vi i selskap til Halvard sin bror med familie. Vi spiste kalkun, og hadde en kjempetrivelig kveld!:) Halvard og jeg kjørte hjem kl.22.50, og kom hjem kl.23.15. Vi ønsket å være hjemme når oppskytingen fant sted med tanke på at vi ikke visste helt hvordan Aros kom til å takle det.

Svartfot skulle egentlig ut for å tisse da vi kom hjem, men da hadde oppskytingen av rakettene kommet i gang, og holdt på å ta seg opp. Nei! Han skulle ikke ut. I stedet for å gå ut, gikk han under sengen og la seg. Først litt over kl.01.00 gikk Svartfot ut, og han kom ikke inn før kl.09.00 i dag tidlig.

Aros var helt vill da det begynte å smelle som verst. Han løp frem og tilbake som en annen villmink, ville leke med juletreet, hoppet opp i vinduet for å se ut, stod på to og prøvde å fange raketter, løp over sofaen, og flere runder frem og tilbake på stuen. Han var litt skeptisk, men samtidig litt nysgjerrig på disse rare fargerike fuglene som flakset omkring på himmelen, men de laget jo så stygge lyder og høye smell!

Topsy derimot var nok den som tok det hele med fatning og ro. Siden hun har hodet på skakke, så er Topsy forsiktig med å hoppe opp i vinduskarmen nå. Da rakettene begynte for fullt, kom Topsy og ville opp i armene mine, og jeg løftet henne opp slik at hun kunne få se ut vinduet, og hun var helt rolig og trygg på disse rare fuglene på himmelen. Tror jeg stod med henne ved stuevinduet i 15 minutter før hun ville ned på gulvet igjen.

Så myten om at alle dyr synes nyttårsaften er forferdelig stemmer ikke riktig helt.... Vi har i hvert fall tre som reagerte totalt forskjellig. Må jo lure hva kattene tenker om oss tobente i desember måned? Først så styrer vi tobente på, og vasker hus og leilighet slik at luktene forsvinner, så tar vi inn det mest perfekte klatrestatviet og pynter det med fristende "katteleker" som de ikke får leke med en gang, og så disse fargerike fuglene som flakset på himmelen og laget lyder i går kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar