søndag 21. januar 2007

PÅ FLYTTEFOT:)

Nå skal jeg legge meg ned for å dø, fordi jeg får alt for lite mat her i huset, og i tillegg et klesplagg som er den tvangstrøya!


"Træng du hjelp te å hold kniven matfar? Æ kain godt hjælp dæ sjø!"Ka dokk syns om klesplagget mitt? Skjønne dokker no koffor æ e fornærma?:)

Her har helgen gått med til flytting av små saker som er enkle å flytte med seg over til den nye leiligheten vår! Der vil Topsy, Aros og Svartfot få det perfekt!:) Det får stor fin stue til å boltre seg på, samt vi får flere muligheter og steder hvor vi kan sette kattedoen, og ikke minst vi kan ha flere kattedoer.

Akkurat nå er det pappeskene som er det store leketøyet! Utrolig morsomt et par abyssinere kan ha med enkle leker? De er jammen ikke kravstore til hvilke leker som er morsommen nei!:)

Aros har godtatt til nød "skjermen" som han har på 24 timer døgnet slik at den hårløse flekken kan gro i fred! Vi smører på en krem tre ganger om dagen, og det godtar ham. Når jeg løfter ham opp maler han Likevel er han full av energi og fart dagen lang at han tar pusten fra på mamma Topsy og huspusen Svartfot! Den karamellklumpen holder seg i form. Ikke noe rart at kroppen hans består av muskler og scener!

Topsy har fremdeles stabile og fine dager nå, og hun er mye mer aktiv enn tidligere! Dette gleder vi oss kjempemasse over, men er jo forberedt på et tilbakefall når som helst! Derfor har jeg beina på bakken slik at jeg kan takle den evt. tilbakfallet hvis den måtte komme. Håper selvsagt på at hun ikke får noen flere tilbakefall nå! Fremdeles går hun på antibiotika, og i tillegg gir vi henne hømopatimedisin!

Nå kommer Topsy seg lett som ingen ting opp på kråskapet, hun har begynt å hoppe opp på skrivepulten for så å balansere bak PC'n og over på skriveren for så å komme over på pulten til Halvard. Utrolig hvor smidig hun er, tross at hun har hodet litt på skakke! I tillegg er hun utrolig kjælen og god! Når vi sitter ved matbordet kommer hun snikende opp på fanget til Halvard, og stikker hodet sitt opp fremfor magen for å titte opp. Da kan man ikke annet enn å smelte for de skjønne abyssinerøynene hennes:) Tidligere i ettermiddag var det Topsy som jaget Aros i et forsøk på å leke "sisten".

Aros tegner til å bli en liten "sanger". Dette må han ha arvet etter sin far Yngve! Den katten går rett og slett og snakker til forskjellige formål. Dersom han bare vil ha kos og oppmerksomhet sitter han og ser på oss med uskyldige øyne, for så å mjaue. Det som da hjelper er å ta ham opp, for så å gå frem og tilbake over stuegulvet og kose med ham. Da maler han så hengivende. Likevel er Aros også en liten "Nasse Nøff":) Han er en liten feiging. Dersom han har ertet Svartfot, og Svartfot vil ta ham, så er Aros meget snar til å komme til Halvard eller meg for å få komme opp i armene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar