onsdag 31. januar 2007

TILBAKEFALL NOK EN GANG FOR TOPSY:(

Midt opp i flyttingen så kom tilbakefallet for Topsy sin del. Har sett at hun har vært slapp i dag, og ikke spist så mye. Nå for litt siden ser jeg henne at hun ligger under senga, og hun sikler. Hun virker som hun er alt for slapp til å gå! Åhhhhhh!!!! Topsy nå som du var så fin. Hun har jo vært så fin i over to uker nå, og så får hun tilbakefall igjen! Hvordan skal dette gå????? Nå er jeg takknemmelig fordi at jeg har tatt en dag av gangen, og virkelig gledet meg enormt over den framgangen Topsy har hatt. Håper dette bare er et blaff, og ikke noe alvorlig. Det kan jo være stresset av flyttingen som har ført til at hun har hatt tilbakefall. Topsy har jo vært så fin, og full av den energien hun hadde før hun ble syk i desember.

Har snakket med oppdretterne til Topsy, og de tenker på å få til å hente henne med seg hjem. Da kan vi få henne inn til full kontroll på veterniærhøyskolen, og de sitter på mye kompetanse. Nå vil vi prøve absolutt alt vi kan for å få henne frisk!!!! Lille Topsymor!!!! Bli frisk igjen! Jeg er redd for deg. Så i kattekassen at det var en litt løs avføring (mulig etter Topsy). Kanskje kan det være magen hennes også.

Det er så ufattelig trist når hun får disse tilbakefallene sine, og jeg blir så utrolig lei meg og trist! Håper som sagt at dette er et lettere tilbakefall. Kanskje det er noe som skal ut av mellomøret hvis det er mellomørebetennelse? Kanskje hun sikler fordi hun på en måte skal svette ut avfallstoffene i kroppen? Mange spørsmål, og lite svar. Det eneste bønnen jeg har er at Topsy MÅÅÅÅÅÅÅ bli bra!!! Håper dette tilbakefallet hun har nå i kveld er forbigående, og ikke noe som setter henne tilbake fysisk sett.

Ellers har vi fått satt på plass mye i den nye leiligheten vår. Aros synes det er helt topp å ha masse plass å hussere villmann på. Morsomt syn med en katt på parkettgulv, og i tillegg en katt som har vokst opp med teppegulv.Absolutt alt skal undersøkes. Hver eneste krok og pappeske.

Svartfot sitter nå i vinduet og titter ut. Han har brukt kattedoen sin, og det er jeg kjempeglad for. Det er nok ham jeg har vært mest bekymret for, siden han er utekatt. Jeg tenkte at han kom til å stå å mase foran døren om å få gå ut, men i stedet har den gutten kost seg i dobbeltsengen vår på pleddet, gått i kattedoen og spist god mat på soverommet. Skulle ikke forbause meg om han kommer til å bli en innekatt. Eller så venter han til han er såpass trygg i vår nye leilighet før han vil gå ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar