søndag 6. januar 2008

GÅR BEDRE MED CORVETTE!:)

Corvette koser seg sammen englebarna sine:) Hun er en
superduper kattemamma:)


Svartfot koser seg i elfakurven vår:) Der har han ALDRI
i sitt liv lagt før. Det er kun Aros og Corvette som har brukt den som soveplass:)


Svartfot leker abyssiner...:)
Her er han på bokhylla hvor abytrioen vår pleier å være:)


Det lukter Aros her....

Dagen i gikk over all forventing. Jeg lå på stua slik at jeg kunne høre om kattungene skrek, og Halvard lå på soverommet vårt sammen Corvette. Corvette begynte å mase kl.04.00 om å få komme ut. Hun skrapte på døren, og var tydelig bestemt på hvor hun ville. Kl.06.00 stod vi opp slik at vi kunne mate kvartetten med flaske og morsmelkerstatning. Vi fikk i dem, ca 5 ml. før vi la oss igjen. Stod opp kl.09.30, og da var Corvette meget utålmodig, og VILLE inn til kattungene sine. Vi slapp henne ut på vaskerommet til kattungene, og det gikk ikke lang tid før hun var inn i fødekassen, og i gang med morgenstellet og amming:) Vi slapp å gi henne melkeproduksjonssprøyte! I går lå hun i fødekassen sammen barna sine så og si nesten hele dagen. Hun var ute på kjøkkenet noen turer for å strekke på føttene, og for å drikke litt vann. Hun spiste også litt AD HIlls spesialvåtfór, og drakk morsmelkerstatning med sukker i. Det gikk ned på høykant! Viktig at hun får i seg litt næring. Hun spiste tørrfór i natt.

Vi veide gjengen i går kveld, og alle sammen hadde gått ned noen gram, men det er ikke alarmerende. Lille Miss Sophie var nede i 162 gram i går morgest, og hun veide i går kveld 164 gram. Gutta boys lider overhodet ingen nød. De har utrolig bra utgangspunkt fra før. Nå håper vi på at lille Miss Sophie kan komme seg opp noen gram til i kveld.

Corvette har ikke gitt uttrykk for at hun har det vondt i det hele tatt, og hun har ikke pepet en eneste gang! Da håper jeg at dette går i rett retning!:)

Aros har elskovsbesøk for paring. De to bor på arbeidsrommet, og det er kanskje like greit nå som Corvette måtte opereres igjen. Om det ble noe resultat av paringen denne gangen vet vi ikke, for det var dag 3 i perioden hennes. Har kun hørt 2 hyl fra arbeidsrommet. Så vi krysser fingre at Aros har fått sluppet til! Både Lovis og Aros har fått vært på stua en tur, og Lovis går rundt og prater og prater. Resultatet av elskerinnebesøket til Aros er at Topsy har fått tendens til løpetid. Så på mandag kan det komme en frier til henne:)

I går kveld da vi satt og så på TV'n satt Halvard i toseteren med Topsy på fanget, og Svartfot lå i sofaen ved siden av. Plutselig kommer Svartfot forsiktig mot Halvard og går opp i fanget hans. Han skulle ha en omgang med skikkelig kos den katten:) Det er tydelig han har følt på kroppen at noe har skjedd med Corvette, og det er akkurat som om han vet at noe skjedde med Corvette, og at han ville trøste oss. Morsomt er det også at Svartfot aksepterte Lovis når hun kom inn sammen Aros på stuen. Svartfot gikk bort og hilste på Lovis. Topsy gikk også bort og hilste på Lovis, men hun forsøkte seg på et fres til henne. Frøken Topsy kan og si fra når hun vil:)
Vi plastret såret til Corvette i går kveld med hefteplaster og sportstape, for å beskytte Corvette mot at hun slikker seg. Lille kloke Corvette var så rolig nå vi hjalp henne:) Akkurat som om hun skjønner at vi vil det beste for henne.

Hun er også kjempeflink til å ta medisnen sin:)

Katter er nå utrolig kloke dyr også!!:) Så heles de så fort i forhold til hunder!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar