mandag 14. januar 2008

JULEKVARTETTEN VOKSER + RØMNINGSFORSØK FRA BALTHAZAR!:)

Miss Sophie og Balthazar (på ryggen) koser seg i fødekassen:)


Hjernen bak rømningsforsøket: Balthazar og Caspar har oppdagen at det finnes en verden utenfor fødekassen:)


Julekvartetten i fødekassen:)


Julekvartetten til Corvette vokser, og blir store. I går veide Caspar 294 gram, Balthazar 280 gram, Miss Sophie 224 gram og Melchior 318 gram. De er blitt utrolig aktive i fødekassen nå. De holder på å lære seg å gå, og noen av dem prøver seg også på å hoppe fremover. Jeg har også sett at noen av dem prøver seg på å løpe i fødekassen. Nå tror jeg Corvette synes at det er litt småtrangt i fødekassen, for av og til går hun ut på gulvet og legger seg. I morgen 15.01.2008 blir gjengen 3 uker:) Utviklingen skjer jo så fort nå! De titter på oss med forundrede øyne, og lurer på hvilke rare skapninger vi er:)

Balthazar fant ut hvordan han kunne komme seg ut i den store verden forleden natt. Han greide å komme seg over kanten på fødekassen og ut på gulvet på vaskerommet. Tror Corvette ble litt forskrekket, fordi hun skjønte ikke hvordan hun skulle få ham inn igjen. I dag tidlig når Halvard dro på jobb prøvde flere av dem å klatre slik at de han med hodet ut gjennom fødekassen. Det går vel ikke lang tid før mor Corvette får mer enn nokk å henge fingrene sine i. Foreløpig har det vært amming og vasking av barna, men om ikke så lenge har hun over 100% jobb vil jeg tro...:)

Hun har ikke prøvd å flytte dem ennå, men det er jo også spørsmål om tid før hun gjør det. Det er jo ikke sikkert at hun flytter dem, men sannsynligheten for at hun velger å flytte dem er stor. Topsy flyttet Aros og Abyssa da de var ca. 4 uker!

Ellers må tilleggsmate Miss Sophie, fordi hun er den som legger minst på seg. Vi tenkte å introdusere dem for babygrøt neste uke, for fire stk kattunger er jo mer å fore enn to. Nå har vektøkningen på kattungene vært litt mindre enn tidligere, men så er de mer i aktivitet også.

Covette er bare så utrolig stolt kattemor. Når folk kommer for å se på kattungene har hun halen rett til værs, og er overlykkelig! Det er akkurat som om hun skjønner at folk vi se dem, og hun går rundt og prater med dem, og prater med de som kommer på besøk. Hver gang vi kommer inn på kattungerommet, så prater hun og prater hun:)

Med Svartfot, Topsy og Aros går det også bare fint med. Svartfot er fremdeles den kosepusen, og han elsker å få kos:) I går lå Halvard og jeg i sengen sammen Svartfot, og han malte og koste seg når vi klappet ham. Topsy er også bare så kosete, og hun kan ligge i timesvis i fanget vårt om ettermiddagen/kvelden. Aros er blitt mye roligere etter vi satte p-sprøyte på ham. Tror det er godt for ham å få noen rolige måneder nå. Jeg skal jo bruke ham på Corvette igjen, men det blir ikke før ut på høsten i 2008. Corvette må få samlet seg noen cert nå, og komme seg i condition igjen. Hun har tross alt vært igjennom to operasjoner

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar