mandag 21. januar 2008

TOPSY BLIR OPERERT MEST SANSYLIG I MORGEN!!!!

For 1 1/2 time siden ringte veterinæren meg fra Norges veterinærhøgskole! Hun hadde sett på ct - bildene de hadde tatt av Topsy i dag, og det er takk og lov ingen forverring fra bildene som ble tatt i september!!! Veterinæren foreslo selv at hun vil forsøke en ny operasjon på Topsy som de planlegger i morgen. Hun foreslo det selv, fordi hun mente det er en løsning for Topsy! Hun hadde ikke foreslått det hvis det ikke var en løsning. De vil fjerne øreveggen, for å få bukt med polyppene. De planlegger å ta begge ørene til Topsy i morgen, men rekker de ikke det, får Topsy en kur kortison en periode før de tar neste øre!

Hun er enig med meg at dette blir den siste operasjonen. Kommer polyppene da tilbake, er det ingenting mer å gjøre for henne:(

Kryss fingre, tær og alt dere har for at operasjonen går bra for lille gullet vårt!! Skulle det ikke gå bra, så vet jeg innerst inne at vi har prøvd absolutt alt for henne!!

Veterinæren virket veldig positiv til denne operasjonen, og det trøster meg! Jeg spurte henne om hun ærlig mente dette med en operasjon, og da svarte hun: "Hadde det ikke vært håp, hadde jeg heller ikke foreslått det!"

3 kommentarer:

 1. Vi krysser fingre og poter her for at alt skal gå bra med Topsy. Har en tlf. som er ute av drift. Nytt nr kommer så snart jeg får kjøpt ny tlf.
  Lykke til klemmer fra alle oss her hos (N)CruzCampo's

  SvarSlett
 2. Hei Toril.
  Jeg håper og tror at det kommer til å ordne seg, denne gangen også.Så lenge det er liv, er det håp.Katter er veldig robuste. Uttrykket om kattens har ni liv er neppe tatt ut av løse lufta.Tenker på dere og håper det går bra med gullet Topsy.
  M v h Anne Berit

  SvarSlett
 3. Stakkars Topsy! Vi krysser fingre og klør, og tror at det går bra!

  SvarSlett