onsdag 9. januar 2008

JULEKVARTETTEN TIL CORVETTE OG AROS 2 UKER!!:)

(N) Hakrilas julekvartett er nå to uker:)


Storebror nr.1 Caspar to uker:)


Caspar veide 249 gram på sin toukersdag:)


Storebror nr.2 Balthazar to uker:)


Balthazar veide 236 gram på sin toukersdag:)


Miss Sophie to uker:)


Lillesøster Miss Sophie veide 196 gram på sin toukersdag:)


Lillebror Melchior to uker:)


Melchior (også kaldt matvraket) veide 260 gram på sin toukersdag:)


I går ble julekvartetten til Corvette 14 dager gamle!:) Og nå er de såååå søte der de ligger i fødekassen. Alle har åpnet øynene sine, og de ligger der og følger med hva som skjer. De titter på oss med store forundringsfulle øyne, og lurer sikkert på hva slags verden som befinner seg utenfor fødekassen:)

Alle sammen prøver nå å reise seg, og stå på fire føtter, og de prøver også på å gå noen stabbene skritt før de faller ned på magen igjen:) Ikke så lett å flytte fire labber! I går fotograferte vi alle sammen, og de var så tålmodige mens vi fotograferte dem. Littt piping er det, men det blir bedre og bedre for hver dag!:) De er bare så skjønne alle fire!!
De har lagt kjempebra på seg. I går veide Caspar: 249 gram, Balthazar 236 gram, Miss Sophie 196 gram og Melchior (matvraket) 260 gram.

Corvette er en supergod kattemamma, og hun er så stolt av å vise frem barna sine til de som kommer på besøk. På søndag fikk vi besøk av et vennepar av oss og døtrene deres. Begge to fikk holde i kattungene, og Corvette gikk bare rundt og malte og ville ha kos. For å få trygge og sosialekattunger velger vi bevisst nå at barna til vennepar av oss skal få holde kattungene. Om noen uker vil jo garantert Corvette flytte gjengen sin på stua til de andre kattene våre, og da får de sosialisert seg sammen i katteverdenen:)

Såret til Corvette ser fint og tørt ut! Hun spiser med stor apetitt! Hver morgen og kveld får hun A D Hills kraftvåtfór, og det går ned på høykant. I tillegg får hun også sei og eggeplomme. Når hun er ferdig med å spise, vil hun gjerne på kjøkkenet, og der reinslikker hun de andre kattenes matfat:) Hun trenger all den næringen hun kan få. Hun er også kjempeflink til å ta medisinen sin! Det er akkurat som om hun skjønner at vi vil hjelpe henne slik at hun kan bli frisk!

Tror vaskerommet er perfekt sted å være for Corvette med kattungene, og av og til vil hun på stua. Vi har alltid de andre kattene under oppsyn slik at Corvette ikke skal jage dem nå som hun er operert. Kommer Aros for nært fødekassen får han gjennomgå fra Corvette. Svartfot turte her om dagen å gå helt bort til fødekassen, og han stod lenge og så på kattungene før han gikk ut. To ganger gikk han inn på vaskerommet, og tittet inn i fødekassen. Lurer jammen på hva han tenkte der og da? Topsy får også slippe Corvettes vrede, men Aros må gå forsiktig fram. Ikke rart så mange ganger han har forsøkt å voldta henne mens hun gikk drektig:)

På mandag gav vi Aros p-sprøyte for å roe ned hormonene hans. Tror han har godt ut av det, og ikke minst også for Corvette nå som hun er operert. Han virker allerede mye roligere. Skal jo ha et kull til mellom Aros og Corvette, men det blir ikke før til senhøsten 2008/etterjulsvinteren 2009.

Nå skal vi pare Topsy så snart hun får løpetiden sin. Har funnet en flott avlshannkatt til henne som vil passe henne fint. Hun trenger en med fine øreplasseringer og kort pels.

Ellers har jeg også meldt på Aros og julekvartetten til Corvette på utstilling i Umeå. Skal stille kattungene individuelt, som kull, Aros skal stilles individuelt, avlsklassen og skal også være med i oppdretterklasen. Det blir spennende. På min egen klubb sin utstilling skal Topsy, Aros og Svartfot få være med. Corvette må dessverre vente med utstilling til pelsen er vokst ut igjen. Det blir vel ikke utstillinger for Corvette før juni vil jeg tro. Da må hun begynne å samle seg noen cert.

Nå håper vi, krysser fingre, tær og labber for at såret til Corvette gror pent, og det ser det ut som om det gjør! Takk og lov. Jeg var livredd på fredag da tarmene og milten kom ut av buken hennes. Jeg gråt, og var livredd for å miste godjenta vår!! Hun viste oss at hun er en fighter og en skikkelig Nordlending ja!:) Nordleninger forgår ikke så lett!:)

1 kommentar:

  1. Åååååh herre miiiin så søte de er nå da :)
    vil bare klemme dem alle :D :D

    SvarSlett