onsdag 16. januar 2008

KATTUNGENE 3 UKER GAMLE!:)

Caspar greide kunststykket å klatre ut av fødekassen 6 ganger i går kveld (15.01.2008).


Caspar 3 uker gammel:)


Caspar ute på oppdagelsesferd på gulvet på kattungerommet:)


Balthazar 3 uker gammel, og allerede er han utrolig flink til å gå:)


Balthazar på oppdagelsesferd på kattungerommet:)


Miss Sophie 3 uker gammel:)


Miss Sophie på oppdagelsesferd på gulvet på kattungerommet:)


Melchior 3 uker:)


Melchior ute på oppdagelsesferd på gulvet:)


Corvette på gulvet på kattungerommet sammen med kattungene sine:)


Julekvartetten til Aros og Corvette ble 3 uker i går kveld:) Åhhh som de vokser og utvikler seg nå! Vi veide dem i går kveld (tirsdag 15.01.2008, og da veide Caspar 299 gram, Balthazar 302 gram, Miss Sophie 246 gram og Melchior 344 gram!:)

Alle sammen har blitt kjempeflinke til å ga, og nå pleier vi å ta dem ut på gulvet på kattungerommet, og da går de alle omkring med de bittesmå halene sine rett i været. Hver krik og krok skal undersøkes, og Corvette er like rolig og trygg som hun alltid har vært og er!:)

De to storebrødrene (Caspar og Balthazar) syns at det er litt kjedelig i fødekassen. Balthazar har jo klart kunststykket å komme seg ut av fødekassen, og ned på gulvet. Det samme gjorde Caspar i går. 6 ganger klatret han over kanten, og ned på gulvet, og hver gang jeg kom inn kom han i mot meg med halen rett i været. Han kunne gjerne tenkt seg å være med på stua, men ikke riktig ennå nei... Jeg prøvde å sette ham tilbake i fødekassen igjen før jeg gikk ut, og da jeg kom tilbake igjen noen minutter senere var han på gulvet igjen! Kattungerommet vårt er jo vaskerommet, og der er det flisbelagt gulv. Det er jo sunt for dem å trene seg å gå på flisgulvet vårt, og det styrker kroppen til kattungene også:) Halvar fikset åpningen i fødekassen litt høyere, slik at det bare er Corvette nå som kommer seg ut. I hvert fall en stund til...

Disse kattungene ligger langt foran i utvikling (f.eks. når det gjelder å gå) i forhold til Aros og Abyssa. De var nærmere 4-5 uker før de gikk stødig på føttene sine, og de var mere roligere enn denne gjengen. Denne julegjengen er det jammen meg liv i!:)

Nå er Caspar den som er mest nysgjerrig av gjengen her, Balthazar den mest rolige, Melchior den som er mest glad i mat, og Miss Sophie en liten snik. Hun vet å få den beste patten til mamma Corvette når hun ammer dem. Da sniker hun seg i mellom brødrene sine, og finner den patten hun vil ha. Ellers dytter hun bort gutta boys. Hun tegner til å bli like elegant som sin mor:) Alle fire er til å være så ung så trygge på mennesker. De piper nesten ikke når vi holder dem. Det har noe å gjøre med at Corvette er så trygg, og lar oss få holde på med dem.

Det skjer jo utvikling fra dag til dag nå, og det vil det fortsatt gjøre ennå mens de bor hos oss.

I går gikk Svartfot ennå en gang inn på vaskerommet til Corvette, og tittet inn i fødekassen. Han stod lenge og tittet på dem. Corvette var over hodet ikke sint på ham. Samme gjorde Topsy. Også hun blir akseptert av Corvette. Stakkars Aros må nok bare vente til kattungene er store nok til han får leke og stelle med dem. Corvette blir rasende bare han nærmer seg kattungerommet. Aros går i stor bue langt vekk fra Corvette for å unngå og få bank:) Han har jo så lyst å se barna sine, men når mor Corvette ikke vil, så må Aros bare holde seg unna. Da går alt så bra her.

Når Corvette kommer på stua og kjøkkenet for å spise er det helt i orden at hun treffer ham. Da sier hun ingen ting.

Svartfot er for tiden veldig opptatt av å leke med Topsy og Aros. Når han er i lekehumør spiller det ingen rolle om abyssineren heter Topsy eller Aros. Du ser at hele katten storkoser seg når han får leke med dem. Nå i skrivende stund ligger Svartfot på lur oppe på dobbeltsengen, og Aros er under senga. Svartfot venter nå til at Aros kommer fram, for så å hoppe på Aros:)

1 kommentar:

  1. Åh, så søte de er, men jammen har det vært mye liv og dramatikk hos deg. Anne Berit

    SvarSlett