søndag 31. desember 2006

31. DESEMBER 2006!


Tenk at vi skriver 31. desember 2006? Året har gått så fort! Det har skjedd så masse i løpet av 2006 som jeg ser tilbake på med takknemmelighet og glede!:)

Topsy spiser bra igjen nå:)! Hun har spst ca. 1 boks med AD Hills våtfór, samt sei!:) Det er så herlig å se at hun spiser igjen! Om morgenen er Topsy snar til å komme til kjøleskapet når hun hører vi åpner døren. Hun har mer å stå i mot med hvis hun legger på seg mer, for 2,1 kg for en voksen abyssiner er ingen ting! Veterniæren sa at det var så utrolig viktig at Topsy la på seg nå! Vi passer godt på Topsy når hun spiser, for Aros er helt vill etter å snike seg til maten til Topsy. Topsy er også mer aktiv igjen, og hun kommer oftere ut på stuen. Når Halvard og jeg sitter og spiser middag har Topsy de siste dagene begynt å hoppe opp på stolen for å følge med når vi spiser!:) Dette MÅ være et tegn på bedring! Fremdeles har hun hodet på skakke, men klarer å snu hodet sitt når hun skal se etter oss. Jeg håper og krysser alle fingre, tær og labber på at dette nå MÅ gå riktige veien med Topsyjenta vår!!!:) Som jeg har sagt før vet jeg at jeg kommer til å bli utrolig lei meg hvis Topsy får tilbakefall igjen, og det ligger automatisk i bakhodet mitt. I dag vasket hun også Aros i baken. De siste dagene når vi har vært på WC, har Topsy kommet bort for å bli løftet opp slik at hun kan få kos. Da maler hun så fornøyd! Bare denne positive utviklingen kunne holde!!! Topsy går jo på kortisontabletter nå! Bare hun blir frisk, så er jeg villig til å prøve det! BARE TOPSY BLIR FRISK!!! Topsy er så herlig liten abyssinerjente!! Hun er så snill med alle, og så tolerant og kjælen!!

Aros leker fremdeles apportleken med lekemusen sin. Han leverer den til oss, vi kaster den, Aros henter den, og leverer den tilbake til oss. Juletreet har berget, og også juletrepynten! Wow ikke værst?? Åh jo da, helt engel er han ikke, for er han i det rette ertekrokhumøret så sitter han bak juletreet og leker med grenene. Da er det å ta fram flasken med "Get Away-sprayen" for å dynke juletreet. Den lukten liker han ikke.... At ikke vi kom på det da Svartfot var liten! Har brukt nesten en flaske med Get Away i løpet av denne julen. Aros er jo også en skikkelig kjempegod katt! Han elsker å få ligge over skuldrene våre når vi er på kjøkkenet. Da ligger han med framlabbene på framsiden, og der ligger han og maler så lykkelig. Alt vi gjør skal han følge med på. Går vi på boden, kommer Aros etter for å se på hva vi gjør. Han elsker også å ligge på skrivepulten min og slappe av. Malingen hans høres over hele stua.

Svartfot fortsetter også sin positive utvikling når det gjelder å være sammen Topsy og Aros. Han sover på stuen hver natt nå, og jeg ser ofte at Aros og Svartfot ligger sammen på pleddet, enten i sofaen eller på soverommet. Topsy ligger i kattekurven sin på badet, for der er det godt og varmt. Svartfot er en typisk harmonisk huskatt! Han aksepterer så mye den katten. Det er tydelig at det gjør ham godt å selskap av Aros. Svartfot har vel merket at Aros ikke er til noen trussel for ham, men likevel har Aros respekt for onkel Svartfot, og det er bra!

Tenk at i år 2006 kom Topsy's første kull til verden!:) Det var en stor opplevelse som jeg aldri glemmer. Jeg har jo aldri sett kattefødsel før! Og du verden for en morsfølelse hun viste mot Aros og Abyssa. Bare det kom et pip fra fødekassen var hun tilbake for å sjekke om alt var greit med småttisene sine. Topsy stolte også på de som kom på besøk. De fikk kose og holde Aros og Abyssa, men mamma Topsy ville også ha sin obligatoriske kos av gjestene!:)

Nå står snart 2007 for døren, og det blir også et spennende år!:) Dette vil jeg komme mer tilbake til senere! I kveld skal Halvard og jeg på besøk til broren til Halvard med familie, men vi kommer til å dra hjem kl.22.45 for å være hjemme når nyttårsrakettene smeller som værst. I fjor satt Tospy i vinduet og fanget nyttårsrakettene. Svartfot lå under kommoden på badet og var redd. Vi vet jo ikke hvordan Aros kommer til å reagere. Enten er han for ung til å skjønne at dette er litt skummelt, eller så kommer han til å bli rabiat når det smeller som værst. Derfor er det godt å være sammen med kattene når det nye året 2007 fyres løs!

Vil ønske alle lesere av denne bloggen et riktig godt nytt år for 2007!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar