fredag 16. mai 2014

HØST OG OPPDATERING OM KATTENE MED BILDER:)

Tenk at det er siste søndagen i september, og på tirsdag går vi inn i en ny måned. Hvor er dagene, ukene og månedene blitt av?

 Høsten er virkelig kommet, og det er kjøligere temperaturer. Et par morgener har vi våknet til at at det har vært nattefrost.

 Likevel er høsten en kjempekoselig årstid, og høsten har så kjempemasse fine og flotte farger i naturen :) 

Det er en stund siden jeg har oppdatert dere om kattene. 5 av kattungene til Nadina i E-kullet har flyttet til sine nye eiere. Vi har igjen en kattunge, og det er Eros. Han flytter til Sveits i oktober. Jeg har meldt ham på World Winner Show i Danmark 26.10 - 27.10.2013. Den nye eieren til Eros skal være med på utstillingen med to av kattene sine, og hun får med Eros hjem til Sveits da. Oppdretterne til Nadina er kjempesnille og tar Eros med til Danmark for å stille ham for meg :) Det er litt å tenke på før man skal selge en katt til utlandet. Eros må ha rabbiesvaksine, og den vaksinen må han få nå senest onsdag denne uken. Jeg må også bestille transfer til ham slik at han får en stamtavle som er gyldig i Sveits. I 2008 solgte jeg en kattunge til Frankrike. Det er en ære å få selge kattunger til utlandet, for jeg vet at linjene hans kommer til å gå videre til avl :)

Det skal bli trist når han reiser, for Eros er en kjempesuper katt :) Jeg har fått tilbakemeldinger fra de som har kjøpt kullbrødrene til Eros, og de nye eierne er kjempefornøyde med kjøp av kattungen :) De skryter av at de har et superherlig gemytt, og de angrer seg ikke i det hele tatt :) Jeg er blitt venn med kattungekjøperne på facebook, og det er kjempekoselig å se bilder av kattungene som de nye eierne har tatt av dem :) Alle kattungene er kommet til hjem hvor de blir høyt elsket av eiere som elsker katter :)


Godpusene Nadina og Eros slapper av sammen i sofaen :)


 
Optimisten Aros sitter alltid på kommoden når vi lager mat i håp om å få en ørliten godbit :)


Mamma Nadina synes det er kjempegodt at kattungene hennes har flyttet ut av redet, og endelig kan Nadina også få oppmerksomhet fra matmor og matfar uten å må konkurrere med 6 kattunger :)


Godjenta Nadina på pianoet :)


Godjenta Dixie Rose koser seg :)


Dixie Rose synes også det er kjempegodt at småbrødrene hennes har flyttet :) Mot sluttet visste de hvordan de kunne erte storesøster Dixie ja :)


Eros (som flytter til Sveits i oktober) er blitt litt over 3 mnd nå. Her ligger han og koser seg på puta :)


Godgutten Eros koser seg på puta på sofaryggen :)


 I ettermiddag skal vi i familieselskap til min niese. Hun fyller 30 år i morgen, og i morgen har også mannen min bursdag. Feiring av bursdagen til mannen min skjer neste helg, men mannen min, ei venninne av oss, datteren hennes og jeg skal ut å spise på restaurant i kveld :) Ønsker alle en kjempefin og god søndag :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar