fredag 16. mai 2014

INGAVE'S NADINA ER I LYKKELIGE OMSTENDIGHETER!:)

Rosa patter 3 uker etter paring betyr drektighet! :)


Den lykkelige drektige er GIC Ingave's Nadina! :)


Svartfot huspus følger meg fuglelivet ute i treet fra vinduskarmen! :)


Abyssinerhannkatten vår Aros! :)


(N) Hakrilas Dixie Rose slapper av på pleddet sitt i stolen! :)


Som jeg nevnte innledningsvis er vår eldste abyssinerhunnkatt (Nadina) drektig! :) Jeg sjekket pattene hennes forrige uke, og det var rosa patter å spore. Hvis alt går bra kommer det kattunger ca. 16.mars. Nadina er lykkelig nå som hun er drektig, og hun er bare så kjempekosete og god mot oss og de andre kattene våre! :) Bare det er et ledig fang, kommer Nadina og legger seg i fanget, og der storkoser hun seg. Jeg har alltid sagt det at kvinner som er gravide ser lykkelige ut, men jammen gjør dyr det også! :)

Nadina ble paret ca. 08.01 - 11.01.2013, og katter går drektig i 63 dager. Det første tegnet på om en katt er drektig kan man se etter 3 uker. Da blir pattene rosa. I tillegg kan hunnkatten kaste opp tidlig i drektighetsperioden, og det gjorde Nadina omkring uke 2.

Det neste kjennetegnet er at hunnkatten sover mere og spiser mere, og det gjør også Nadina. Nadina sover mye og spiser som en hest, og hun har lagt på seg. Krysser fingre, tær og labber på kattene for at alt går bra med Nadina, drektigheten og at fødselen skal gå bra!
Jeg skal oppdatere dere etter hvert som ukene frem mot en evt kattungefødsel skrider frem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar