fredag 16. mai 2014

INGAVE'S NADINA 3 ÅR I DAG 17.08.2012!:)

Kose jenta vår GIC Ingave's Nadina fyller 3 år i dag! :)

Tre år siden vår kjempeherlige viltfargete kosejente Nadina ble født! Tusen hjertelig takk Inger og Kåre for at vi fikk lov til å kjøpe denne kjempenydelige jenta! :)
Som sagt så er Nadina en superkosete abyssinerfrøken! :) Hun er selvstendig, bestemt, og hun vet akkurat hva hun vil. Det er aldri noe problem å forstå hva Nadina mener.

Som eldste fertile hunnkatt er naturligvis Nadina dronningen i katteflokken, noe de andre kattene våre respekterer. Av og til hender det at Dixie Rose (datteren til Nadina) ikke sier seg helt enig i dronningfordelingen, og skal erte mamma Nadina, men Nadina sier klart i fra hvor skapet skal stå! :)

Noe av det beste Nadina vet er å ligge helt tett inntil PC'n når den er på, og aller helst med hodet opp på tastaturet. Det er litt vanskelig å skrive noe da. Hun elsker også å ligge fanget vårt når vi slapper av i sofaen. Nadina er virkelig prinsessen på erten! :D Det holder ikke å ligge på et pledd i sofaen som de andre kattene. Nei da. Nadina elsker å ligge opp på en pute. Det gjør hun hver gang hun ligger på plassen sin i sofaen, og hun ligger på akkurat den samme plassen hver gang! :)

Når vi får besøk er det alltid Nadina som først oppsøker gjestene for å få kos, og får hun i tillegg ligge i fanget deres er alt bærre lækkert! :) Nadina er den som først utforsker nye ting, og går det bra med Nadina gjør Dixie det samme. Kosejenta Nadina har gitt oss kjempemasse gleder, og vi elsker også henne av hele vårt hjerte! :)

Kosejenta vår Nadina! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar