onsdag 6. september 2006

AROS OG ABYSSA 3 UKER:)


Oj!! Dette må jeg undersøke nærmere :)

Hmmm... Dette er så spennedne :)

Topsy med barna sine Aros og Abyssa.

Abyssa og Aros 3 uker :)
Da er radarparet Aros og Abyssa blitt 3 uker gamle :) De vokser og utvikler seg kjempefort nå. I går kveld da vi veide dem veide Aros 419 gram og Abyssa 374 gram, og det var positivt :)
De blir mer og mer aktive for hver dag, og det er ikke rart at Topsy hopper ut for å legge seg en annen plass i nærheten. Da legger hun seg under kommoden som står like i nærheten av fødekassen. I går begynte også Aros å stå på to for å klatre opp langs veggen i fødekassen. Fødekassen har små ruter langs alle veggene. Den er perfekt til å støtte seg på.
De har virkelig fått smaken på et liv utenfor fødekassen (kun på baderommet ennå da). Begge synes det er kjempestas å få komme ut av fødekassen når vi tar dem ut. Alt på badet skal undersøkes. I tillegg får de trent på å gå på gulvet også. I går oppdaget begge to kattedoen som står ved fødekassen, og selvsagt skulle begge bort for å snuse på den.
Moro er det at begge to er kontaktsøkende til mennesker :) Etter en runde rundt på badet i sjanglende tilstand kommer de alltid tilbake for å få kos og klapp :) Aros som skrek som en bestatt når vi holdt ham, eller tok ham opp fra fødekassen er blitt så flink i løpet av uken som er gått. Han er blitt så rolig :) Kanskje det er for tidlig å si noe om lynnet til Aros og Abyssa, men begge virker veldig nysgjerrig på hva utsiden av fødekassen har å by på. Begge to er rolige av seg, men Abyssa ligner nok sin kjære mor når det gjelder nysgjerrighet.... :) Aros minner meg om den stødige rolige hannkatten som ikke lar seg vippe av pinnen. De har også begynt å sloss med hverandre i fødekassen nå. Jeg må si det minner meg litt om løvebarn som holder på. Tviler på at Topsy blir arbeidsledig med det første med tanke på oppdragelsen de to skal få. Hun må enkelte ganger ty til strenge midler for å få dem til å ligge stille når de skal vaskes rene. Renslighet hører med til oppdragelsen. Enkelte ganger når Topsy skal vaske dem, ligger de der og spreller som bare det med labbene. For oss tobente ser det komisk ut, men det er sikkert ikke så komisk for mamma Topsy.... :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar