mandag 4. september 2006

FØRSTE TUR UT PÅ BADEGULVET:)Abyssa's utforsker badegulvet for første gang:)

Aros utforsker badegulvet for første gang:)

Aros og Abyssa på badegulvet.

Godt at melkemaskinen Topsy ikke er langt unna:)
I går kveld gjorde vi et eksperiment. Vi lot Abyssa og Aros få komme ut av fødekassen, og ut på badegulvet samtidig. Det skal jeg hilse å si ble populært mottatt:) De storkoste seg begge to:) Abyssa som nå er blitt mye flinkere til å gå, gikk rundt på oppdagelesesferd på egen hånd. Hun gikk ganske langt også. Ennå er hun skjelven og ustø på de fire små labbene sine, og det ser ut som hun har drukket en flaske vin på styrten:) Aros har virkelig kommet etter når det gjelder å komme seg opp på labbene sine for å gå. Han klarer nå å stå på alle fire. I fødekassen på underlaget greier han å gå noen skjelvende skritt. Det var vanskeligere på badegulvet ja, for det var så glatt for ham. Til slutt satte ham på badematten slik at han skulle få bedre fotfeste, og da gikk det mye bedre.
Topsy storkoste seg når duoen hennes fikk komme ut fra fødekassen. Hun gikk mellom oss og malte kjempehøyt, ville ha kos, laget koselyder, gikk bort til både Aros og Abyssa og slikket dem. Til slutt la seg rett ned på badegulvet og begynte å amme:) Det er så herlig at Topsy er så trygg når vi tok dem ut fra fødekassen. Det er akkurat som hun skjønner at dette er en del av sosialiseringen og treningen til Aros og Abyssa.
Også i ettermiddag tok vi Aros og Abyssa ut på badegulvet, og like populært var det i dag både for mor og barn:)
I dag tidlig hendte det noe komisk. Jeg såg tilfeldigvis ned i fødekassen, og der såg jeg at Abyssa står på to bein i et forsøk på å klatre opp langs rutene i fødekassen for å komme seg opp. Jeg så også at hun gapte, men det kom ingen mjauelyd.
Vektøkningen begynner å bli litt variabel nå, spesielt på Abyssa. 2. september veide Aros 384 gram, og i går kveld veide han 390 gram. Det vil si at han har gått opp 6 gram i løpet av ett døgn. Abyssa veide 347 den 2.september, og i går kveld veide hun 354 gram. Det vil si hun hadde gått opp 7 gram. Det spørs vel om det er på tide med oppbløtt tørrfór nå i tillegg til morsmelken. Abyssa er den som har lagt på seg minst nå. Vi får vel se det an noen dager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar