tirsdag 19. september 2006

AROS OG ABYSSA 5 UKER:)Aros slapper av i kattehulen.

Abyssa har oppdaget at sofaen er god å ligge i.

Topsy har funnet ut at sofaen er et perfekt sted for amming.

Nå skal du få mamma!
I dag er Aros og Abyssa 5 uker gamle! Vi trenger ikke TV når vi har live underholdning hver dag:) Sofaen er jammen blitt mer og mer populært de to siste dagene! Både Aros og Abyssa har god teknikk for å komme seg opp i sofaen hvis de har bestemt seg for det.
Begge to er glade i å få kos, og de kommer hver sin gang for å få oppmerksomhet, og de liker å ligge eller sitte i fanget for å få kos. I går da jeg satt og spiste middag, kom Topsy som vanlig for å tigge mat, men tror dere ikke at Abyssa også kom da? Der satt lille jenta og tittet på meg med sine skjønne øyne. Jeg så munnen åpnet seg i et forsøk på å få fram et mjau, men det kom ingen lyd. Hun slikket seg rundt munnen. Vi prøver jo hardt for å få Topsy til å slutte å tigge ved matbordet, men nå må vi jobbe med både mor og datter.... Topsy har også en annen uvane og gå over bordet som en snarvei. Dette er også noe vi stadig jobber med. Abyssa ville prøve hun også da hun så at mamma Topsy gjorde det. Lille utspekulerte abyssinerjenta Abyssa gav seg ikke. Hun ville gå på bordet.
Både Aros og Abyssa er opptatt av hverandre, og de leker masse sammen. Hjelpe meg! Det ser jo så brutalt ut når de holder på. Når den ene våkner og oppdager at den andre er borte mjauer de på hverandre.
I går var det positiv vektøkning på begge to. Aros veide 633 gram, og Abyssa 578 gram. Vi gir dem velling på kvelden, og begge to glupsker i seg som om de ikke har fått noe mat i det hele tatt! Den neste introduksjonen er kjøttdeig. Blir spennende å se hvordan de takler den retten:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar