søndag 3. september 2006

BØLLEFRØENE:)Se!!! Jeg klarer å stå!
Skal vi bølle mer med mamma?
Kan nok begynne å ane tegn til små bøllefrø blant duoen til Topsy.... I dag tidlig da Topsy skulle gi dem en morgenvask, prøvde både Aros og Abyssa å stikke fra henne. De krøp/prøvde å gå vekk fra henne. Godt at de kun har fødekassen sin å bevege seg i ennå da, og at de ikke er helt stødige på beina ennå :) Det gjør livet enklere for Topsy :) Om to tre uker er det vel en annen dans vil jeg tro. Jeg oppdaget også noe som kunne ligne på et hopp fra Abyssa. Hun prøvde å hoppe opp slik som Topsy gjør når hun skal hoppe ut av fødekassen. Det gikk ikke! Abyssa prøvde to ganger. Til alt hell er fødekassen høy, slik at Abyssa ikke har en sjanse til å klare å komme seg ut av den med det første.
Likevel vet vi at når vi skal begynne med annen føde til Aros og Abyssa må de få en enklere kasse å komme seg inn og ut fra. Da har vi et basthus/kurv som de kan få bo i. Det vil bli enklere for dem å komme seg ut og inn fra den. Fra den kan de komme seg lett ut for å gå i kattedoen.
Ble lettet da vi veide Aros og Abyssa i går. Aros var 384 gram og Abyssa 347 gram. Hun hadde lagt på seg 24 gram bare på ett døgn :) Det indikerer på at Topsy har nok melk til begge to ennå. Det å sloss om pattene kan de meget godt. Det gjelder å få tak i den beste patten. Da kravler de over og under hverandre og dytter hverandre bort for å få tak i den patten de vil ha. Det varierer hvem som vinner kampen om patten til slutt. En gang er det Aros, og neste gang er det Abyssa :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar