onsdag 13. september 2006

I går kveld var det Abyssa som faktisk hadde økt mest i vekt. Hun hadde gått opp fra 448 gram til 473 gram. En vektøkning på 25 gram er bra! Aros hadde en vektøkning fra 511 gram til 520 gram. Det vil si en vektøkning på 9 gram.

De kommer seg lett som ingenting ut fra kattehulen sin og ut på gulvet. Du kan tro de utforsker alt som finnes av kriker og kroker. Topsy hadde tenkt at Abyssa skulle få seg en vask etter hun hadde kommet ut av kattehulen. I det Topsy skal prøve å ta henne, så piler Abyssa under sofaen før i det hele tatt Topsy rekker å tenke. Topsy ble sittende forskrekket å se etter Abyssa.

Vellingen gikk det mye bedre med for begge to. De fikk slikke av fingrene våre, og i går kveld var de mye flinkere til å slikke i seg vellingen enn noen gang. Kanskje de begynner å skjønne at mat er godt? Topsy slukte selvfølgelig vellingen med stor apetitt:)

Hver kveld så får Topsy en posjon Iams våtfór. Halvard prøvde å gi Aros våtfóret på fingeren sin slik at han skulle få slikke det i seg. Det skal jeg hilse å si falt i smak ja:) Aros nærmest bet Halvard i fingeren når han spiste. Så viste vi fatet til Topsy med maten på, og da løsnet det for Aros. Han skjønte at han skulle spise av fatet! Han spiste våtfór som han aldri i sitt liv skulle ha gjort noe annet. Aros var så ivrig at han stod med forlabbene i matfatet. Topsy ble så paralysert at hun bare så på Halvard og meg med øyne som et spørsmålstegn over hva sønnen gjorde. Han pep fornærmet da det ikke var mer mat igjen.

Etter de hadde spist viser vi dem kattedoen slik at de skal lære det også. Nå som de begynner å spise litt mer vanlig mat vil ikke Topsy slikke i seg avføringen som før, og da er det viktig at de lærer hva kattedoen skal brukes til. Abyssa skjønte det ikke, for hun satt i kattedoen og spiste perlesand:) Sikkert bra for fordøyelsen det... Ha, ha, ha:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar