tirsdag 12. september 2006

Aros og Abyssa i kattehulen sin:)


Hva gjør du Abyssa? Du må ikke klatre så høyt opp!


Dette var kjempegøy! Jeg må prøve en gang til!
Hmm... Dette var jammen en spennende leke!
Aros klaterer på kattehulen:)
Så er radarparet blitt 4 uker! Aros veide i går kveld 511 gram, og Abyssa 448 gram. Vi prøver å gi dem med velling.... Til nød kan de slikke fingeren for å smake på vellingen, men hva skal fatet brukes til? Å gå opp i? En dag må de jo oppdage at det vi gir dem er godt! Topys selv spiser jo opp absolutt alt på fatet, og Aros og Abyssa sitter og observerer hva mamma gjør for noe. Det løsner vel til slutt vil jeg tro, eller får vi håpe.
I går kveld oppdaget begge to speilbilde av seg selv på en stålampe vi har på stuen. Skal si det var spennedne å sloss med seg selv:) Så finner Aros ut at kattehulen var perfekt til å klatre på, og selvsagt måtte også Abyssa forsøke det. Til slutt grep Topsy inn og fikk henne ned. En annen ting som skjedde i går også var at Aros skulle til å prøve klørne sine på sofaen, i det han prøver seg kommer Topsy og får ham vekk. Hm..... Hvem er det som klorer på skinnstolen spørr nå jeg da???? Mer om den saken trenger jeg ikke å si...:) Hun tok ham i nakkeskinnet vekk fra sofaen. Da vet vi at i hvert fall mor Topsy skjønner at dette ikke er lov, selv om hun "glemmer" seg noen ganger.
Både Aros og Abyssa har virkelig fått opp farten på teppegulvet vårt. De nærmest jogger målbevisst bortover gulvet. I den form det kan kalles jogging da...:) Topsy er så avslappet når barna hennes er ute på sine stueekspedisjoner. Hun ligger i nærheten og følger med, men lar de få prøve seg før hun evt. må gripe inn. Det virker også som om Aros og Abyssa storkoser seg i kattehulen på stuen, og Topsy er kjempefornøyd med å få ha dem her inne:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar