fredag 15. september 2006

Aros og Abyssa utforsker mer og mer for hver dag som går. Ikke bare et lite område rundt kattehulen sin som den første dagen, men nå er hele stuen interessant:) De har lært seg å småjogge nå, og kommer seg utrolig fort frem dit de vil. Interessante plasser er: ved siden av pianoet, under sofaen for der går det an å klatre for å komme opp, under skrivepultene våre, opp på kattehulen, ved vinstatviet bak sofaen ved vinduet, under spisebordet og bak kjøleskapet! Kattungenes verden er kjempespennnende, og utforskertrangen stor. Topsy har litt problemer med å holde tritt med duoen sin enkelte ganger. Når hun tror hun har dem under oppsikt, så hender det at en av duoen spurter under en sofa eller bort i et annet hjørne bare hun snur seg vekk.

I går satt jeg og øvde på pianoet. Både Aros og Abyssa var ute på gulvet på sin oppdagelsesferd. Med ett kjenner jeg en liten småtass ved navn Arso som prøvesmaker på sokken min. Heldigvis ikke så skarpe tenner ennå da, men det kommer det også....:)

Det går mye bedre med mattilvenningen nå:) Begge har funnet ut at det går an å spise vellingen på fat slik mamma Topsy gjør det, og det ser ut som om de liker det også. Etter de har spist løfter vi dem rett opp i kattedoen slik at de skal venne seg til den. Aros veier nå 554 gram, og Abyssa 499 gram.

I ettermiddag har vi hatt besøk av den familien som skal kjøpe Abyssa:) Tror dette kommer til å bli en perfekt familie for henne:) Det er en familie med to barn. Derfor vil vi legge vekt på at Abyssa skal lære å bli vant til barn. Vi har jo et vennepar som med to barn som har vært på besøk hos oss noen ganger, og det tror jeg har hjulpet. Barna til Abyssa sin nye familie fikk holde Abyssa og Aros. Det gjorde ikke Topsy noen ting. Topsy er faktisk like opptatt av å få sin posjon med kos hun også. Familien har hatt en somalier og en abyssiner før.

Akkurat nå ligger Abyssa og Aros og sover i kattehulen sin:) De våkner vel til litt ut på kvelden:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar