mandag 25. desember 2006

1. JULEDAG!


Er kjempeglad for at vi valgte å avlyse julefeiringen i Grong p.g.a Topsy, men samtidig trist at ikke vi fikk feiret jul sammen med svigerforeldrene mine. Likevel hadde vi en fin og avlsappet julaften i går:) Det var så herlig å ta det med ro, slappe av, ikke stresse og bare la roen senke seg innover oss. Vi spiste middag kl.21.00, og pakket opp gavene kl.22.30. Tidligere på dagen var jeg med min venninne Anita og spilte fløyte på et sykehjem her i byen, før vi satte kursen mot Strindheim kirke der jeg var med henne og spilte fløyte på julegudstjeneste. Da må jeg si jeg fikk julestemning ja!:) Så dro Halvard og jeg på graven til far og tente lys. Det var da jeg stod og tenkte over at jeg savnet julesneen. Bare bittelitte grann.

Aros syntes julaften var kjempespennende han!:) Åh så masse spennende kuler som henger på juletreet da!:) De er fine å sitte og fiske etter. Har dynket treet vårt med "Get away-spray" for å holde ham unna, men etter noen timer er det jammen meg på'n igjen. Julegrøten vår smakte perfekt i år mente Aros. Han fikk et par skjeer på en tallerken, og den gikk ned på høykant! Det var vel kun et par riskort igjen på fatet hans etterpå. Nei! Han fikk ikke mandelen. Den var det Halvard som fikk!

Neste år ønsker vi oss gaver UTEN gavebånd.... Forstå det den som kan! Aros syntes gavebåndene var de morsomste leketøyene han har opplevd, og de var så morsomme å fange! Han var helt vill da vi holdt på å pakke opp gavene!

Når det gjelder Topsy er det tilbakefall igjen:( Åhhhh:( Og nå som det så ut som det skulle gå den riktige veien! Hvorfor???? Hun spiste godt til og med i går kveld. Da jeg stod opp i dag, lå hun bare i kattekurven. Hun ville ikke ut for å ha mat:( I løpet av dagen har vi prøvd absolutt alt vi kan for å få henne til å spise. Så var det bare å ringe veterinæren. Heldigvis hadde veterninærene ved vår faste dyreklinikk egne veterninærvakter på plass. Vi fikk komme inn kl.17.30 med Topsy.

Nå kan det mest sannsynlig vise seg at det er en hjerneskade hun har fått seg. Aner ikke hvorfor. Det kan være en svulst, men om den er godartet eller ondartet kan man ikke vite. Veterniæren håper jo aller helst at det er virus på balansenerven, og det gjør jo vi også selvsagt, men hvorfor ble hun dårligere igjen? Topsy fikk en sprøyte med antibiotika, samt hun fikk en kortisonsprøyte. Vi fikk med oss kortisontabletter som vi skal gi henne i fem dager. Det er ikke moro å se lille Topsymor ligge slik uten å spise. Også hun som spiste nå!!!! Vær så snill Topsy!!! Kjemp!!! Bli frisk!!! Ingen katt er som deg vennen vår!!!! Gi meg en eneste julegave, og bli bra!!!! Jeg ber deg lille Topsygullet mitt!!!! Vi ble enige om at vi skal kontakte veterniæren igjen på torsdag slik at de får høre hvordan det går med henne. Jeg frykter nå at utfallet av sykdommen kan bli negativt:( Tanken er grusom, men jeg vil ikke at lille gullet mitt skal lide!!! Da er det bedre å tenke på at vi har hatt 1 1/2 år som har vært fantastisk flott sammen med Topsy!!!

Vi tar en dag av gangen. Mer kan vi ikke gjøre! Åhhh den som kunne si hva det er med den lille jenta vår. Vi veide Topsy i dag, og hun var 2,1 kg. Det eneste jeg ønsker er at hun MÅ bli frisk, selv om det ser mørkt ut:( Hun hadde gått ned siden forrige helg. Veide Aros på lille julaften, og han var 2,6 kg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar