onsdag 20. desember 2006

HELSETILSTANDEN TIL TOPSY OG KLIN GÆRN SØNN.....:)

Aros og Topsy koser seg sammen i sofaen:)


Aner vi en bedring med Topsy nå? Jeg håper så inderlig det!!! Både Halvard og jeg synes vi merker små ting som er bedre allerede!! Åhhhhh jeg er så glad!!!:) Hun er mye kvikkere og våken i blikket, samt det virker som om hun får tilbake stødigheten på baklabbene sine! Eller er det fordi hun har lært seg teknikken? Hun sjangler mye og er ustødig ennå også, men på morgenkvisten i dag har hun ikke ramlet over så mye på venstre side som hun har gjort tidligere. Topsy ligger også mere normalt nå, og ikke i fosterstilling slik hun gjorde for det meste på lørdag og søndag! Akkurat nå ligger hun som hun pleier, nemmelig i sin dronningstilling på badegulvet:) Jeg krysser fingrene for at dette er VIRKELIG og ikke en DRØM!!!! Hun spiste en god porsjon AD Hills våtfór i dag tidlig, og var i kattedoen og gjorde fra seg! Dette MÅ være håp for at hun blir bra! Halvard og jeg er enig om at dette kommer til å ta tid! Men det viktigste for oss er at kjære lille Topsymor blir bra!!!! Hun har nylig spist sin andre porsjon me AD Hills våtfór nå!:) Herlig!:)

Aros derimot er vel kanskje oppgitt over kattebestanden her i huset... Det er jo ingen som vil leke med ham! Ikke får han mamma Topsy med på å leke med seg nå. Det er hun ikke i stand til, og den sedate late huskatten Svartfot han ligger nå enten på fryseren, i skinnstolen eller på puffen sin og sover. Dersom Aros prøver å invitere Svartfot til lek, så stirrer Svartfot spørrende på ham, og lurer på hva han vil for noe. Aros prøver seg også å erte Svartfot, men da kommer det stort sett bare en labb fra ham tilbake fra kastraten som heller vil ligge å slappe av. Livet er ikke enkelt å forstå for en 4 måneder gammel kattunge.

Men her en kveld, ja da var Aros klin gærn. Svartfot hadde kommet inn for natten, og lå pent i stolen og slappet av. Aros var i skikkelig ertehumør. Først så hoppet han rett på en pappeske som stod ute i gangen vår, men topplokket holdt ham ikke, så Aros datt rett igjennom pappesken:) For et syn!:) I sin forskrekkelse løper han rett inn, og hopper rett på ryggen til Svartfot, som var på tur bort til matfatet. Svartfot gikk bare unna, men Aros tok igjen fart og hoppet på ryggen til Svartfot. Da det samme skjedde tredje gangen la Svartfot seg ned på siden og fektet halvhjertet med labben. Aros la seg også ned på siden og fektet med labben sin. Det hele så så halvhjertet ut fra Svartfot sin side, men han var jo med på leken han også. Hadde han ikke likt det, så hadde han mjauet for å få gå ut.

Når Aros er i fantehumør, må vi passe på slik at han ikke plutselig hopper på Topsy og velter henne overende.

Vi er så glade i de tre herlige pusene våre, og alle tre har hver sin herlige og skjønne personlighet som vi verdsetter høyt!:) Det er så moro å ha både rasekatter og en huskatt sammen. De er blitt en trio nå!:) Endelig!

Noe rart skjedde i sted. Topsy kommer inn på kjøkkenet, og ville ha mat. Svartfot satt på fryseren, og han fulgte med henne at hun spiste. Det var akkurat som om han satt og syntes synd på henne fordi hun har vondt for å gå! Han fulgte henne med blikket frem og tilbake når hun beveget seg! Det var altstå så rørende å se! At noen tanker gikk gjennom hodet til Svartfot var tydelig å se!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar