onsdag 6. desember 2006

KOSEPUS OG VILLMANN:)

Aros koser seg på pleddet:)

Åhhhhhh!!! Hvilket herlig abyssinerliv:) Prrrrr:)
Tenk på fredag reiser vi ned til Gardermoen for å være med på utstillingen på Dal. Jeg gleder meg sånn til å dra på utstilling igjen!:) Det er fordelen med å ha flere katter. Dersom en katt ikke kan på utstilling, kan man ta med noen andre. Alt jeg trenger til utstillingen er funnet fram. Jeg er så imponert over den flotte burgardina Anne Marit på Steinkjer var så snill og sydde for meg! Gleder meg til å ta den i bruk!:)
Vi holder på å diskutere om vi heller skal kjøre nedover til Gardermoen. Da er vi mye friere. Vi slipper det å vente på å komme ombord, vi slipper å vente på bagasjen vår samt taxi til hotellet. Flyreisen er jo allerede betalt. Det var billigbilletter, men likevel. Det som er ulempen med å kjøre bil så langt, er på grunn av en klagende Aros i bil. Han må jo gi seg en gang han også, eller er han så sta at han kommer til å mjaue hele veien? Vi får se hva det blir til.
På mandag dusjet vi Aros og Topsy. Det gikk over all forventning bra med dusjseansen, men så veldig populært var det ikke. Siden Halvard er sterkere enn meg, hadde han på seg klær inne i dusjen med tanken på 20 par klør i huden.... Smart:) Litt protester var det, men som sagt det gikk mye bedre enn vi hadde trodd.
Er jo spent på Topsy nå. Det er jo en stund siden hun var fullammende, men det er nå i den siste uken Aros ikke har fått en dråpe med melk. Prøver han seg på å snike seg til en melketår fra mamma, så stikker Topsy av. Hun hopper opp på lysarmaturet og legger seg der. Etter en stund kommer Topsy ned igjen, og vil mer enn gjerne leke med Aros. De spiller ball, løper etter hverandre og leker "Sisten", og de kan ligge sammen og slikke hverandre. Av og til er Aros litt for voldsom i leken sin. Da får Topsy nok. Hun irettesetter ham kraftig. I sted måtte jeg faktisk skille Aros og Topsy, for Aros gav seg ikke. Han skulle fange halen til Topsy, og bite henne i labben.
Aros er en utrolig superherlig fløtekaramell, og har det herlige lynnet:) Han er akkurat like kosete og kjelen som sin Topsy. Bare vi klapper ham begynner han å male høyt! I går kveld kom han og la seg på hodeputa og malte høyt, og samme hva jeg prøvde gav han seg ikke. Aros ville ha kos:) Han lå og koste med øret og håret mitt. Finnes det noe bedre måte å sovne på. Tror ikke 10 sovetabletter hjelper så mye som en malende katt i nærheten!:) Aros har også begynt å stå å trampe med forlabbene sine når han får kos.
En annen ting er "pratingen" hans. Han går rundt og mjauer på en god måte. Det er vanskelig å forklare, men majuingen hans høres ut som halveis maling og halveis mjauing. Aros er jo så glad i Svartfot. Hvis Svartfot ligger i sengen sin og slapper av, og Aros vil leke med ham majuer han slik. Da tar Aros lekemusen sin med seg inn til Svartfot og legger den ved siden av ham i sengen. Det er akkurat som Aros sier til Svartfot: "Kom og lek med meg!" Godt Aros har håpet at Svartfot vil leke med ham, men sannheten er vel den at Svartfot kanskje er litt vel lat og sedat av seg. Han er kastret, og i godt hold kan man vel si på en fin måte. Tviler på at kattungefór hjelper på å holde vekta ned på en kastrert hannkatt.... Synes det er litt vanskelig dette her med å ha ett fór til Svartfot, og noe annet til Topsy og Aros. Svartfot spiser jo likevel av fóret til abyssinerparet!
I helgen har vi fått nabojenta Silje til å passe Svartfot mens vi er borte. Svartfot er jo så tillitsfull til Silje. Hvis han er ute når hun kommer hjem fra skolen så går han rundt føttene hennes og smigrer seg innpå henne. Snakk om å trille jentene rundt lillefingeren? Jeg har sagt til Silje at hun ikke må la seg trille rundt lillefingeren av en ung herremann:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar