torsdag 28. desember 2006

4. JULEDAG!


I dag er det 4.juledag, og jeg må si julen går alt for fort! For det meste har vi slappet av i julen, og tatt det med ro. I kveld skal vi i koret vårt ha konsert, og etter konserten er det juleselskap for oss i koret.

Topsy sin helsetilstand er stabil nå. Jeg tørr ikke en gang tro på at det er sant. Om det er kortisontablettene som hjelper til å holde sykdommen hennes i sjakk, eller om det forhåpentligvis er et virus vet vi ikke. Uansett så er gleden den at Topsy nå spiser igjen! Vi gir henne fremdeles AD Hills våtfór, og hitill i dag har Topsy spist litt over en halv boks! I følge min mann var hun den første som kom bort til matfatet i dag tidlig, og kl.11.00 kom hun på kjøkkenet, og vill ha mere mat! Åhhhh!!!! Håper virkelig at det er et tegn på bedring!!!! Håper innerst inne på at det kun er et virus som Topsy har, og ikke svulst på hjernen! Jeg har jo håpet nå igjen om at hun skal bli bra, men jeg vet også hvor utrolig lei meg og fryktelig trist jeg kommer til å bli hvis hun får tilbakefall igjen! Derfor er hver eneste små fremskritt for meg store gleder nå. For eksempel når Topsy nå spiser igjen!:) En anne glede er også når vi satt og skulle spise middag i går. Da hoppet hun opp på stolen ved spisebordet. Det har hun ikke gjort siden hun ble syk!:) Åhhhhh! Jeg bare håper og ber om at Topsy kan bli frisk, og at det er som vi håper og tror et virus!!! Fremdeles tar vi en dag av gangen, og gleder oss over de fremskrittene Topsy gjør!!!

Aros er for tiden svært opptatt av å leke apport med lekemusen sin. Han jager den rundt på gulvet. Så kommer han og legger den fra seg i sofaen eller i stolen der vi sitter, og da må vi kaste musen hans bortover på gulvet. Han hopper ned, og løper for å hente den før han leverer den tilbake til oss igjen. Aros gir seg ikke, han kan holde på i timesvis med approtleken når han først er i gang. Det er ikke den leken jeg ønsker å leke kl.06.00 om morgenen nei....

Svartfot og Aros har jammen tilnærmet seg hverandre. De deler på pleddet til Svartfot på soverommet, og Svartfot spiser av maten til abyssinerduoen på kjøkkenet, han har tatt tilbake sjefsplassen i vinduskarmen på stua, han har tatt tilbake sjefsplassen på fryseren og har begynt å ligge på pleddet i sofaen. Jeg hører ikke så mye fresing og brumming fra Svartfot nå når han møter Aros og Topsy. Det tyder vel på at Svartfot er blitt en moden mann:) Aros er utrolig avhengig av Svartfot. Når Svartfot går ut så mjauer og mjauer Aros etter ham. Det er akkurat som om Aros blir lei seg når Svartfot går ut. Utrolig herlig å se at Svartfot har akseptert Topsy og Aros igjen!:) Det gikk fortere enn jeg hadde turt å håpe på:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar